17 / 06 / 2024

Turizm rehberi Harun Şimşek

Turizm rehberi Harun Şimşek

Hava sıcaklığının 23 derece, deniz sıcaklığının ise 19 dereceyi bulduğu Erdemli ilçesi Kızkalesi'nde tatile gelen yerli ve yabancı turistler, denize girmenin ve kumsalda güneşlenmenin keyfini yaşadı.

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Işıkdağ tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Üst ve Hacı Harun Birben tarafından kuruldu.

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Alay tarafından kuruldu.

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Suite Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Genç Doğa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Doğa Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Vural tarafından kuruldu.

Moon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Livan İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livan İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Harun Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu'da kuruldu.

Kırmızı Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Aras tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Demirkapı Caddesi'nde kuruldu.

Kayseri turizm hedeflerini belirledi!

Yıllık 1 milyon turist hedefine odaklanan Kayseri, valilik ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın ortak hazırladığı ‘Kayseri Yürüyüş Rotaları ve Turizm Keşif Rehberi’ kitabı ile alternatif turizmde de söz sahibi olmayı hedefliyor

Turizm rehberi Harun Şimşek Haberi

Turizm rehberi Harun Şimşek

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği öncülüğünde, muhtar adayları, turizmciler ve vatandaşların da desteğiyle yeni sezon öncesi Kızkalesi sahilinde temizlik yapıldı.


Dernek Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi esnaf ve turizmcilere moral olması açısından bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.


Bundan sonraki dönemlerde de sahilin temiz tutulması için temizlik aracı aldıklarını ve bu aktiviteyle aracı kullanmaya başladıklarını ifade eden Çalışkan, "Sahillerimizi, yıllardır belediye temizliyordu. Artık belde belediyesi kalktı. Belediye kalkmasa da eleman yokluğundan yeterli bakım yapılamıyordu. Sahil bizim, dünyada eşi benzeri olmayan deniz ortasındaki Kızkalesi de bizim. Geçmiş yıllara nazaran daha fazla turist çekmek için hem sahilimize hem de Kızkalesi Mahallesi'ne sahip çıkacağız. Temennimiz, tertemiz sahilimiz gibi yeni sezonun da güzel ve bol kazançlı geçmesi" diye konuştu.


Turizmci Mehmet Şirin Öztop...