29 / 04 / 2024

turizm sivas

turizm sivas

Sivas Turizmi ORAN Kalkınma Ajansı'nın başlattığı Sivas Turizmini Markalaştırma Projesi ile birlikte dünyaya açılıyor. Proje; Sivas Valiliği, Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve tüm turizm paydaşları ile birlikte yürütülüyor...

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi için imzalar atıldı!

Sivas Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi için Valilik'te imza töreni yapıldı. Yeni projenin kentin turizm potansiyelini artırması planlanıyor.

Sivas'ta imar sorunları için çalışmalar sürüyor!

Sivas İl Özel İdaresi, kültürel varlıkların aslına uygun onarılması ve turizm merkezlerindeki imar sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor. 

Sivas'a küçük sanayi sitesi şart!

Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonu Başkanı Fehmi Çevik ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 2016 yılındaki yatırımları değerlendirdi.

Sivas Pazarlama ve İnşaat Turizm A.Ş.'ye kayyum atandı!

Sivas Sulh Ceza Hakimliğince Ceza Muhakemesi Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince kayyum olarak atanan kişiler, polis ekipleri eşliğinde Pazarlama ve İnşaat Turizm A.Ş. başta olmak üzere 3 şirket binasına geldi.

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Sivas Kalesi'nde çalışmalar 2016'da başlayacak!

Sivas Belediyesi, Tarihî Sivas Kalesi’ni Anadolu’nun en görkemli turizm ve film platosuna dönüştürecek. Kamulaştırma çalışmaları % 95 seviyesine gelen Kale’de 2016’nın ilkbaharıyla kazma vurulacak.

Sivas Yıldız Dağı'na 40 yamaç evi yapılacak!

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen "Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı" kapsamında, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 40 yamaç evi yapılacağını bildirildi.

Sivas'ta 4 paket tur çalışması turizmi artıracak!

Sivas İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, "Turist sayısını artırmak için çok sayıda çalışma yaptık. Bu sezonda turist sayısı daha da artacak" dedi.

Sivas’ta termal turizme büyük yatırım: Sivas Termal Yaşam Merkezi!

Sivas’ı termal turizm merkezi yapmak için harekete geçen 4 yatırımcı, 100 milyon liralık yatırımla Sivas Termal Yaşam Merkezi ile 625 yataklı 5 yıldızlı otel yatırımı yaptı.. Yatırım ile yılda 30 bin konaklama ve 500 kişiye istihdam hedefleniyor

Sivas'ta 100 milyon lira ile termal turizme yatırım yapılıyor!

Sivas'ı termal turizm merkezi yapmak için harekete geçen 4 yatırımcı, 100 milyon liralık yatırımla Sivas Termal Yaşam Merkezi ile 625 yataklı 5 yıldızlı otel yatırımı yaptı.

Sivas'ta termal turizm yatırımları artıyor!

Sivas’ı termal turizm merkezi yapmak için harekete geçen 4 yatırımcı, 100 milyon liralık yatırımla Sivas Termal Yaşam Merkezi ile 625 yataklı 5 yıldızlı otel yatırımı yaptı.. Yatırım ile yılda 30 bin konaklama ve 500 kişiye istihdam hedefleniyor

turizm sivas Haberi

turizm sivas
Sivas Turizmi ORAN Kalkınma Ajansı'nın başlattığı Sivas Turizmini Markalaştırma Projesi ile birlikte dünyaya açılıyor. Proje; Sivas Valiliği, Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve tüm turizm paydaşları ile birlikte yürütülüyor. Proje ile birlikte yıllardır Sivas'ta büyük bir özveri ile yapılan altyapı çalışmaları dünya çapında tanıtılacak ve Sivas'ın dünya turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için gerekli olan önemli adımlar atılacak.

ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Valisi Zübeyir KEMELEK 'Markalaştırma Projesi' ile ilgili yaptığı açıklamada: "Sivas, son yıllarda Valiliği, İl Özel İdaresi, Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, ORAN Kalkınma Ajansı ve özel sektörü ile topyekün bir hareket anlayışı ile turizme yönelmiştir.
Meydanımız hassasiyetle düzenlenmiş, Orta Anadolu'nun en büyük Arkeoloji Müzesi inşa edilmiş, yüksek hizmet kalitesinde oteller açılmış, tarihi eserlerinin birçoğu restore edilmiş,...