03 / 05 / 2024

Turizm ve tanıtma derneği haberleri

Turizm ve tanıtma derneği haberleri

Büfe izniyle beach club Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, özel çevre koruma bölgesindeki Patara Plajı'na büfe ruhsatı verildiği ve bu ruhsatla bir tesis kurulduğunu iddia etti.

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Kaş'ın imar planına bir yürütmeyi durdurma kararı daha!

Antalya'nın Kaş ilçesinde, 1/100 binlik Çevre Düzeni Planı'nın iptal edilmesi amacıyla Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Mimarlar Odası Antalya Şubesi ve 31 vatandaş amacıyla açılan davaya bakan Danıştay Dava İdareleri Kurulu yeni bir dava açtı.

Patara ve Fırnaz Koyu'nu imara açan karar yargıya taşındı!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Antalya’nın en önemli tarihi ve doğal değerlerinden Patara bölgesi ve Fırnaz Koyu’nun bazı bölümlerinin birinci dereceden çıkartılarak ikinci ve üçüncü derece doğal sit alanına dönüştürülmesine ilişkin kararın iptal edilmesi için dava açtı..

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı!

Yolcularına konaklama ve alışverişlerde ayrıcalık sunmaya hazırlanan İDO, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) kurduğu stantta, yeni projelerin tanıtımı yapıyor.

Antalya Kaş'ın imar planı gündemde!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Büyükkaplan Ozan, son dönemde rant odaklarının hedefi haline gelen ilçenin imar planının, bugün konunun uzmanlarının katılımıyla düzenlenecek olan konferansta masaya yatırılacağını söyledi.

Kaş'taki yapılaşmaya tepki!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, Kaş'ın doğal yapısı korunabilmiş ender turizm yörelerinden biri olduğunu belirterek, "Kaş Belediyesi tarafından başlatılan bazı yeni düzenlemelerle koylarımız tehdit altına girmiştir" dedi.

Kaş'taki yapılaşmaya sert tepki!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, Kaş'ın doğal yapısı korunabilmiş ender turizm yörelerinden biri olduğunu belirterek, "Kaş Belediyesi tarafından başlatılan bazı yeni düzenlemelerle koylarımız tehdit altına girmiştir" dedi.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, 17 Mart 2015'te Kubilay Öztürk, Ahmet Malkadı ortaklığında kuruldu.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

Patara, Mart'ta Berlin Turizm Fuarı'na katılacak!

PATARA Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, Almanya 'nın Münih kentinde düzenlenen ' Münih Turizm Fuarı' nda bölgenin tanıtımını yaptı.

Boğaz'da iki yalı kamulaştırıldı!

İstanbul Boğazı'nda bulunan iki yalı, 1980 yılında Turizm ve Tanıtma Bakanlığı tarafından kamulaştırıldı... Peki o kamulaştırılan yalılar hangileriydi? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı o haber...

Turizm ve tanıtma derneği haberleri Haberi

Turizm ve tanıtma derneği haberleri

Büfe izniyle beach club Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, özel çevre koruma bölgesindeki Patara Plajı'na büfe ruhsatı verildiği ve bu ruhsatla bir tesis kurulduğunu iddia etti. İzinsiz yapıların durdurulması için Antalya Valiliği'ne başvuran Ozan, "Büfe için izin alan şirketin büfe ile birlikte denize 10 metre mesafede yüzme havuzu, oturma ve dinlenme alanları yaptığını tespit ettik. Bir ahşap çerçeve içinde yaparak, yaptıkları tesisi gizlemişler. Büfe izni ile Antalya'daki 'beach clup'larda olduğu gibi dev bir tesis kuruluyor" diye konuştu. 


Valiliğe bildirildi Caretta carettaların önemli üreme alanlarından biri olan Patara'ya girişlerin saat 20.00'den sonra yasak olduğunu belirten Ozan, "Burada tesis yapılması, plajın ve caretta caretta kaplumbağalarının geleceği açısından tehlikeli. Konuyu Antalya Valiliği'ne bildirdik. İzinsiz yapılaşmanın önüne geçilmesini istiyoruz" dedi. 


Milliyet...