06 / 05 / 2024

Turizm yatırımları yatırım izleme kurulu

Turizm yatırımları yatırım izleme kurulu

TÜROB yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. TÜROB heyeti, Bakan Ersoy’a bir rapor hazırladı. Raporda, turizm yatırımlarındaki plansızlığın ortadan kaldırılması için Yatırım İzleme Kurulu'nun oluşturulması önerildi.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli İle Mustafa Kaan Yıldırım tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 7 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akgül, Abdi Akgül ve Kazım Akgül ortaklığında kuruldu.

Turizm yatırımlarına ajans desteği!

Turizm sektörü ve pazarının ihtiyaçlarını, eğilimlerini belirleyerek ilgililere tavsiyelerde bulunacak olan yatırım ajansı, turizm potansiyelinin tüm yönleriyle değerlendirilerek ülke ekonomisine kazandırılmasına, turizm yatırımlarının ve ülke ekonomisindeki payının arttırılmasına yönelik çalışmalar

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması için çalışıyor...

Turizm yatırımları için Yatırım İzleme Kurulu önerisi!

TÜROB yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. TÜROB heyeti, Bakan Ersoy’a bir rapor hazırladı. Raporda, turizm yatırımlarındaki plansızlığın ortadan kaldırılması için Yatırım İzleme Kurulu'nun oluşturulması önerildi.

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu. 

Nabi Avcı: Bolu’daki turizm yatırımlarına destek vereceğiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la makamında görüştü. Bakan Avcı bu görüşmede, “Ben ve Bakanlığım Köroğlu ile ilgili yapılacak çalışmalarda ve Bolu’daki turizm yatırımlarına gerekli desteği vereceğiz” dedi.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

Turizm yatırımları yatırım izleme kurulu Haberi

Turizm yatırımları yatırım izleme kurulu

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. TÜROB heyeti, Bakan Ersoy’a bir rapor hazırladı. Raporda, konaklama sektörünün kısa vadedeki beklentileri aktarıldı.

Turizm sektörü için en önemli beklentinin gelir artırıcı girişimlerin hızlandırılması olduğunu söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, uluslararası kongre ihalelerinde Türkiye'nin avantajlarıyla öne çıkması için ihale özelinde kongre kapsamına KDV muafiyeti uygulanması gerektiğini söyledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Bayındır,  “Kongre turizmi için ülkemize gelmesi talep edilen dernek, şirket veya kurumların, kongre merkezi, konaklama, aracılık hizmetleri gibi kongre harcamalarının KDV’den muaf olması tercih sebebi oluyor” ifadelerini kullandı.

Turizm yatırımlarındaki plansızlığın ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan  Bayındır, çözüm için "Yatırım İzleme Kurulu" oluşturulmasını önerisinde bulundu. Bayındır, Yatırım Teşvik Sistemi’nin de revize edilmesi, teşviklerin yeni yatırım yerine yenileme...