26 / 05 / 2024

Turizmde 163 proje yatırım teşvik belgesi

Turizmde 163 proje yatırım teşvik belgesi

Yılın 7 ayında turizm tesisi modernizasyonu, öğrenci yurdu ve komple yeni otel yatırımından oluşan 163 proje için yatırım teşvik belgesi düzenlendi.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

Turizmde 163 proje yatırım teşvik belgesi aldı!

Yılın 7 ayında turizm tesisi modernizasyonu, öğrenci yurdu ve komple yeni otel yatırımından oluşan 163 proje için yatırım teşvik belgesi düzenlendi.

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden 9.1 milyon liralık 9 proje!

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün devam eden 9 projesinin toplam proje tutarının 9 milyon 163 bin 539 TL olduğu bildirildi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, projeleri hakkında Samsun İl Koordinasyon Kurulu’nda bir sunum yaptı.

TOKİ'den turizmde çalışan alt gelir emekçilerine konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, "Turizmde çalışan alt gelir grubu emekçilere konut yapacağız. Proje üst gelir grubundakileri kapsamıyor" dedi.

Turizmde 90 proje için yatırım teşvik belgesi!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinden (AKTOB) derlenen verilere göre, ocak-mart döneminde Türkiye'de 69'u yeni yatırım olmak üzere 90 tesis projesi yatırım teşviklerinden yararlandı.

Asrın Konutları 'nda fiyatlar güncellendi: 163 bin liraya 1+1!

Asrın Konutları 'nda güncel fiyatlar 163 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Nef Flats Levent 163'te 320 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Büyük kısmı 1+1 ve loftlardan oluşan Nef Flats Levent 163, Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. 308 konutluk bir proje olan Nef Flats Levent 163'te konutların alanları 59 metrekare ile 112 metrekare arasında değişiyor

Grandslam Properties Konutları'nda 163 bin TL'ye! 2 farklı ödeme seçeneğiyle!

Giriş+7 katlı 3 blokta 74 konuttan meydana gelen Grandslam Konutları'nda dairelerin fiyatları 163 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 2 farklı ödeme seçeneğiyle konut sahibi olunuyor...

Konut Aşž'den Karadeniz kıyılarına proje!

AVRUPA Yakası'nda kurulacak kentin yeriyle ilgili bir diğer iddia da Karadeniz kıyıları tasfiye edilen Büyükşehir kuruluşu Konut Aşž'nin üç yıl önce Michigan Üniversitesi'nde bir proje hazırlattığı biliniyor.

Eroğlu Yapı, 2010'dan bu yana 2.5 milyar liralık proje başlattı!

Eroğlu Yapı, tekstilde yaratmış olduğu Colin 's markası gibi gayrimenkulde de marka yaratma konusunda oldukça iddialı. Geliştirdiği konut ve ticari proje sayısı 14 'e ulaşan Eroğlu Yapı, 2010'dan bu yana 2.5 milyar liralık proje başlattı....

Ali Dumankaya: Asıl çılgın proje 1 trilyon dolarlık planlama!

Ali Dumankaya'ya göre asıl 'çılgın proje', Kanal İstanbul değil, tüm Türkiye'yi kapsayacak 'Ulusal Planlama'... Dumankaya, 'Türkiye'nin 50 yılının planlandığı 1 trilyon dolarlık projeden bahsediliyor. Asıl çılgın proje bu' diyor....

çılgın proje Karadenizli çıktı!

Başbakan 'ın açıkladığı Kanal İstanbul projesinin ‘müellifi ' Trabzon 'un Araklı ilçesinde ortaya çıktı.Başbakan 'ın “muhteşem çılgın proje ” diyerek açıkladığı “Kanal İstanbul ” uzman çevrelerce eleştirilse bile sahiplenenlerin ardı arkası kesilmiyor.

Turizmde 163 proje yatırım teşvik belgesi Haberi

Turizmde 163 proje yatırım teşvik belgesi

Yılın 7 ayında turizm tesisi modernizasyonu, öğrenci yurdu ve komple yeni otel yatırımından oluşan 163 proje için yatırım teşvik belgesi düzenlendi.


Ekonomi Bakanlığı verilerinden yapılan hesaplamaya göre, ocak-temmuz döneminde turizm sektöründe toplam 163 proje, yatırım teşvik belgesi alacak. Projelerin 45'i öğrenci yurdu, 16'sı modernizasyon, tevsi, 102'si de komple yeni otel yatırımından oluştu.


Söz konusu 163 proje için planlanan toplam sabit yatırım, yaklaşık 2 milyar 674 milyon lira oldu. Bunun 1 milyar 615 milyon lirasını komple yeni otel yatırımları için öngörülen sabit yatırım oluşturdu.


Aylık bazda incelendiğinde turizmde, ocak ayında yaklaşık 368 milyon lira, şubat ayında 375 milyon lira, mart ayında 494 milyon lira, nisan ayında 614 milyon lira, mayıs ayında 321 milyon lira, haziran ayında 253 milyon lira ve temmuz ayında 249...