04 / 05 / 2024

Turizmdeki Yatırım Projelerini Değerlendirme Toplantısı

Turizmdeki Yatırım Projelerini Değerlendirme Toplantısı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Serik ilçesinin Belek Turizm Merkezi'nde düzenlediği toplantıda 2017 yılındaki turizm yatırım ve faaliyet programları değerlendirildi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Akiş GYO'dan yatırım atağı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı proje yatırımlarını hızlandırdı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2021 hedeflerini ve projelerini anlattı.

Almanya'da inşaat sektöründe yatırım projelerini erteleme yüzde 30’a indi!

Almanya'da inşaat sektöründe Nisan ayında yüzde 31 olan yatırım projelerini erteleme yüzde 30’a inerken, tamamen iptal etme oranı yüzde 13’ten 15’e yükseldi.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Devlet destekli gayrimenkul yatırım fonu kurulsun!

Konut sektöründe başlayan yeni kampanyayla kamuyla çalışan müteahhitlerin projeleri hızla tamamlanacak. Kamuyla çalışmayan şirketlerin ise devam eden projelerini tamamlaması için devlet destekli gayrimenkul yatırım fonlarına ihtiyacı var.

Akfen Holding'den 2018'de yatırım atağı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2018 beklentilerini paylaştı. Akfen, 2,9 milyar lirası 2018'de olmak üzere gelecek iki yılın sonunda 5 milyar 282 milyon lira değerli yatırım projelerini hayata geçirecek.

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

Birleşik İnşaat'tan Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik İnşaat yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçiyor. Firma, Bodrum Tilkicik Koyu’na 500 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Antalya'nın turizmdeki yatırım projeleri değerlendirildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Serik ilçesinin Belek Turizm Merkezi'nde düzenlediği toplantıda 2017 yılındaki turizm yatırım ve faaliyet programları değerlendirildi.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Mehmet Keleş: Düzce'nin her yerine yatırım yapıyoruz!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin faaliyetlerini ve projelerini anlattı. Başkan Mehmet Keleş, 2017 yılı için Düzce’nin her bölgesine yatırım yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Samsun Çarşamba’ya 41 milyon liralık dev yatırım!

Türkiye’nin verimli tarım ovalarından Çarşamba’da Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri Daire Başkanlığı, yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Turizmdeki Yatırım Projelerini Değerlendirme Toplantısı Haberi

Turizmdeki Yatırım Projelerini Değerlendirme Toplantısı


Kültür ve Turizm Bakanlığınca Antalya'da düzenlenen toplantıda 2017 yılındaki turizm yatırım ve faaliyet programları değerlendirildi.


Serik ilçesinin Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen ve iki gün sürecek "Yatırım Projeleri Değerlendirme Toplantısı" başladı.


Toplantının ilk gününe katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017 yatırım ve faaliyet programlarını Bakanlığın üst yönetiminin müzakeresi için toplandıklarını söyledi.


Toplantının verimli geçtiğini belirten Avcı, "Bu toplantıyla her birim 2017 için planladığı, uygulamaya koyduğu yatırım ve faaliyet programlarını diğer birimlerle paylaşma ve müzakere etme imkanını buldu. Böylece hem kurumsal kültürümüzün gelişmesine hem de birimlerimizin birbirlerinin yaptıklarından ve yapacaklarından daha ayrıntılı bilgi sahibi olmalarına, bir kurumsal sinerji üretimine katkıda bulunacağı düşüncesiyle bu toplantıyı düzenledik." dedi.


Bu yılı ve gelecek yılı çok daha verimli...