28 / 04 / 2024

Türk Çizgi Mühendislik

Türk Çizgi Mühendislik

Türkmenistan'ın Hazar denizi kıyısındaki Avaza Turizm bölgesinde Türk iş adamları tarafından inşa edilen otel ve sanatoryum Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov tarafından hizmete açıldı

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de Enes Küçükdalgıç ve Hüseyin Küçükdalgıç ortaklığında kuruldu.

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Yeter Doğan tarafından kuruldu.

Btb Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btb Taahhüt İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Tuncer Büyükay tarafından kuruldu.

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Taahhüt İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulur ve İbrahim Arı ortaklığında kuruldu.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yeşildal ve Rüştü Dücan ortaklığında kuruldu.

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Ocl İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ocl İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nazmi Öcal tarafından kuruldu.

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ere Deprem Araştırma ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ere Deprem Araştırma ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Şinasi Çolak ve Mustafa Erdik ortaklığında kuruldu.

Türk Çizgi Mühendislik Haberi

Türk Çizgi Mühendislik

İlk olarak Türk Çizgi Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Bereket Oteli, Devlet Başkanı Berdimuhamedov'un da katıldığı törenle hizmete açıldı. Renkli görüntülere sahne olan açılış töreni halk oyunları gösterileriyle başladı. Daha sonra açılış kurdelesini kesen Berdimuhamedov, otel odalarını gezdi ve devlet yetkililerinden otel hakkında bilgi aldı. 

     

Türk şirketi tarafından 35 milyon dolara inşa edilen otel, mimarisiyle dikkat çekiyor. Otel hakkında bilgi veren Çizgi Mühendislik Şirketi yöneticisi Bülent Özcan, 250 kişi kapasiteli otelin özel bir mimariye sahip olduğunu belirterek, Türkmenistan'ın geleneksel özelliklerini ve motiflerini de yansıtmaya çalıştıklarını söyledi. 

    

Dünya standartlarına uygun olarak 5 yıldızlı otellerin özelliklerini taşıyan, aqua park'ları ve ilginç havuzlarıyla turistlere hizmet verecek olan otel Türkmenistan Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığına inşa edildi. 

     

     

-Hazar'ın...