28 / 04 / 2024

Türk Eximbank batıkent gayrimenkul satışı

Türk Eximbank batıkent gayrimenkul satışı

Türk Eximbank’a ait Batıkent ve Çankaya’da bulunan 52 taşınmaz, 16 Haziran’da, Sürmeli Otel’de Eskidji Müzayedecilik tarafından satılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Türk müteahhitlerin teminat mektubu sıkıntısını Türk Eximbank çözecek!

Türk müteahhitlerin uzun süredir dile getirdiği "Eximbank teminat mektubu versin" talebi karşılık buldu. Müteahhitler taleplerini 10 başlık altında topladı. 

Ruhsar Pekcan: Türk Eximbank 60-140 baz puan faiz indirimine gitti!

Ticaret Bakanı Pekcan, Türk Eximbank'ın ihracata olan desteğini döviz kredilerinde yeni faiz indirimleriyle artırarak sürdürdüğünü belirterek, söz konusu kredilerde 60-140 baz puanlık faiz indirimi yapıldığını açıkladı.

Türk Eximbank marka kredisi desteğini artırıyor!

Türk Eximbank Genel Müdürü Güney "Uzun süredir 3 yıl vade ile sınırlı olan marka kredimizin toplam vadesini azami 10 yıla çıkardık. Ayrıca 10 yıl vade 3 yıla kadar da geri ödemesiz dönem içeriyor." ifadesini kullandı.

Türk Eximbank'tan döviz kredilerinde 90 baz puana varan indirim!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk Eximbank'ın Türk lirası kredi faizlerinin ardından döviz kredilerinde de bugün itibarıyla 90 baz puana varan indirim yapıldığını bildirdi.

Türk Eximbank kredi faiz oranlarını düşürdü!

Türk Eximbank, 1 yıl vadeli TL kredi faiz oranını yaklaşık 1 puan indirim ile yüzde 10,65'e indirdi.Türk Eximbank'tan yapılan açıklamada ihracatçı KOBİ’lere ve yüksek teknolojili ürün ihracatı yapan firmalara yönelik olarak kullandırılan 1 yıl vadeli TL kredilerin faiz oranı yüzde 10,65'e düşürüldü.

Türk şirketi Özbekistan'ın en yüksek gökdeleni için kolları sıvadı!

Türk şirketi, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te hayata geçirilecek 266,5 metre yüksekliğindeki gökdelen için kolları sıvadı.

Orta Asya’nın en yüksek gökdelenini Türk şirketi yapacak!

Türk Özgüven şirketi Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te 215 metre yüksekliğinde 50 katlı gökdelen inşa edecek...

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Türk yatırımcıların Karadağ'a ilgisi artıyor!

Batı Balkanlar'ın küçük ülkesi Karadağ'da yatırımları olan 2 bini aşkın Türk şirketi, ülkenin istihdam ve kalkınmasına katkı sunuyor.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı'na doğru!

Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, "Türk inşaat şirketlerinin Özbekistan'a olan ilgisi ve Türk şirketlerinin ülkede yapılan inşaat fuarlarına katılımı giderek artıyor" dedi...

Türk Eximbank batıkent gayrimenkul satışı Haberi

Türk Eximbank batıkent gayrimenkul satışı

Türk Eximbank’ın Ankara Batıkent ve Çankaya’daki 52 taşınmazı, Eskidji Müzayedecilik aracılığıyla satılacak.


Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal’ın verdiği bilgiye göre Eximbank’a ait çeşitli özelliklerdeki taşınmazların satışına yönelik müzayede, 16 Haziran Salı gün saat 14.00’te, Sürmeli Otel’de gerçekleştirilecek.


Müzayede ile satılacak taşınmazlar arasında CEMAL GÜRSEL CADDESİ ÜZERİNDE 12 ADET DAİRE VE BATIKENTTE 40 ADET DAİRE...