19 / 05 / 2024

türk japon ortaklığı

türk japon ortaklığı

Japon Sumitomo Rubber İndustries firması ile Türk ortağı tarafından Çankırı'da yapılacak 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temelinin atılması sırasında, Japonların gelenekleri nedeniyle tören yapılmadı..

Vera Konsept Gayrimenkul'nun halka arz büyüklüğü 868 milyon Türk Lirası

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz büyüklüğü 867,9 milyon Türk Lirası olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası... Dolar resmen meydan okuyor

Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra zirveye yükselirken gelişmiş ülkelerin para birimlerine karşı hızlıca yükseldi. Euro, Sterlin, Japon Yeni, Çin Yuanı, Türk Lirası'na dolar resmen meydan okuyor...

Emlak Konut GYO 250 milyon Türk Lirası kredi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 250 milyon Türk Lirası tutarında kredi kullandı.

Türk müteahhitler üçüncü pazarlara yöneliyor!

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Avusturyalı ve Türk müteahhitlik firmalarının üçüncü pazarlarda ortaklık bağlamında Afrika, Orta Asya, Orta Doğu'da iyi iş birlikleri yapabileceklerine dikkat çekti. TMB Başkanı Erdal Eren de Türk müteahhitlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy'den Türk şirketlere yatırım çağrısı!

Ukrayna-Türkiye ilişkilerini değerlendiren Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy yaptığı açıklamada "Daha fazla Türk şirketi bekliyoruz. Sadece devlet finansmanı olan projelere değil, özellikle bu sene devreye sokmak istediğimiz kamu-özel ortaklığı projelerinde de görmek isteriz." diye konuştu.

Türk müteahhitler Libya'yı yeniden imar edecek! 

Türkiye ve Libya arasında ticari ortaklıklar artıyor. Libya’da Türk şirketleri için 20 milyar dolarlık iş fırsatı bulunurken müteahhitlik işleri için anlaşmalar sağlanacak. 

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Türk Alman Üniversitesi yeni binaları açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi...

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Alkader Watar ve Bakri Mlayes ortaklığında kuruldu. 

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da başlayacak Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı için çalışmalar başladı. Fuar, Türk gayrimenkul sektörünü gurbetçi vatandaşlarla buluşturacak.

türk japon ortaklığı Haberi

türk japon ortaklığı


Japon Sumitomo Rubber İndustries firması ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ tarafından Çankırı'ya yapılacak 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temeli, Japonların gelenekleri nedeniyle sessizce atıldı.


AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 516 milyon dolara mal olacak fabrikanın 2015 yılında lastik üretebilecek konuma geleceğini söyledi.


Yakınkent Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yapılan ilk yatırımın Türk-Japon ortaklığında gerçekleştirilecek lastik fabrikasını olduğunu bildiren Filiz, "Japonlar yapacakları dev yatırımın temelini attılar. İnşallah bu yatırımların devamı da gelecektir. Olmaz denilen işleri yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yakınkent OSB'ye kurulacak fabrikalar, Çankırı'da işsizliğin çözümünde önemli rol oynayacak ve göçü tersine çevirecektir" dedi.


Filiz, fabrikanın tam kapasite çalıştığında 2 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını dile getirerek, bunun bölge halkı için oldukça önemli olduğunu vurguladı.


- Temel, törensiz atıldı


Filiz,...