04 / 05 / 2024

türk-körfez gayrimenkul yatırım ve işbirliği konferansı

türk-körfez gayrimenkul yatırım ve işbirliği konferansı

Çalık Holding Başkanı Ahmet Çalık Körfez yatırımcılarına : "Türkiye için geç kalmadan yatırım pozisyonunuzu alın. Ülkemizde gayrimenkulde çok büyük fırsatlar var. " dedi...

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 10 senenin dibini gördü: Türk zenginler de yurt dışına yöneldi!

Gayrimenkul kaleminde net yabancı girişi 2022 yılında 6 milyar 273 milyon dolarla rekor kırarken, 2023'te yüzde 43,3'lük düşüşle 3 milyar 560 milyon dolar oldu. Ancak Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımında yüzde 163,7 oranında artış oldu. 

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abuzer Kayhan tarafından kuruldu.

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

türk-körfez gayrimenkul yatırım ve işbirliği konferansı Haberi

türk-körfez gayrimenkul yatırım ve işbirliği konferansı
Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi için 200'e yakın Körfez yatırımcısı Türkiye'ye geldi. Kongrenin gala yemeği Metropol İstanbul ev sahipliğince gerçekleştirildi. Gala yemeğinde konuşma yapan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, " Global ekonomide Türkiye yükselen yıldız konumunda. Gayrimenkulde çok büyük fırsatlar yer alıyor. Geç kalmadan Türkiye'deki yatırım pozisyonunuzu alın. Körfez'deki yatırımcılarla ülke olarak işbirliklerimizin artacağını düşünüyorum."...