07 / 07 / 2024

türk mobilyası 2013

türk mobilyası 2013

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Dünya’nın 2. en büyük mobilya fuarı olan Çin CIFF Guangzhou ile uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya geldi...

Dünya sarayları ve şatolar Türk mobilyasıyla döşeniyor!

Kalitesini dünyaya ispatlayan Türk mobilya üreticileri, Ortadoğu ülkelerinde kralların evlerini veya Avrupalı lordların şatolarını döşüyor. Bir Türk firması, Katar kraliyet ailesinin evine 1.5 milyon dolarlık mobilya satışı yaptı.

İsviçre sokakları Türk çözümüyle akıllanacak!

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen "dünyanın ilk ve tek modüler yapıdaki akıllı şehir mobilyası" Ekin Spotter için ilk sipariş İsviçre'den alındı.

Katar'da ilk tercih Türk mobilyası!

''MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, Katar'da Türk mobilyasına gösterilen ilginin arttığını vurgulayarak, "Şu anda Katar'daki lüks otel ve rezidanslarda, bütün projelerde artık birinci tercih Türk mobilyasıdır." dedi.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Türk mobilyası 2023 hedefine ilerliyor!

İİB Yönetim Kurulu Başkanı Güleç: "Türk mobilyası son 15 yılda büyük başarılara imza attı. 2023'te dünya ticaretinden en az yüzde 1,5 pay alma hedefimiz var" şeklinde ifadelerde bulundu.

Mobilya ihracatına Türk dizisi dopingi!

MOBSAD Başkanı Bostan: "Türk dizilerinin Orta Doğu dünyasında büyük rağbet görmesi, bu dizilerde kullandığımız mobilyaları, yani Türk mobilyasını tanıtmamıza imkan veriyor" dedi.

Küresel arenada Türk müteahhitliği ne durumda?

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'nin yayınladığı "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015'te 43'e yükseldi.

Türk-Alman Üniversitesi'nin Beykoz'daki kampüsü 2017'de açılacak!

2013'de açılan Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampus inşaatı Beykoz'da tam gaz devam ediyor. Kampüs inşaatı 2017'de tamamlanacak.

Türk müteahhitleri dünyanın en büyükleri arasında!

'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2014 yılı verilerine göre 2015 yılında 43'e yükseldi.

Engineering News Record listesine 43 Türk şirket girdi!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk şirketi sayısı 2014 verilerine göre 43'e yükseldi.

Türk müteahhitlerin performansı arttı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2014 yılı verilerine göre 2015 yılında 43'e yükseldi.

Türk Müteahhitler 10 milyar dolarlık iş için İran'a gidecek!

2013’te Türk müteahhitlerin yurtdışındaki toplam iş büyüklüğünün 33 milyar dolara yakın olduğunu hatırlatan Müteahhitler Birliği Başkanı Yenigün, bu sene için gidişatın 16-18 milyar dolara işaret ettiğini söylüyor.

MOBSAD toplantısıyla Türk mobilyasının dünyadaki konumu değerlendirildi!

Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 6 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da InterContinental Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Türk mobilyasının dünyadaki konumunu mercek altına aldı.

türk mobilyası 2013 Haberi

türk mobilyası 2013


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),  Dünya’nın 2. en büyük mobilya fuarı olan Çin CIFF Guangzhou ile uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya geldi. Türk Mobilyasının büyük ilgi gördüğü fuarda, Türk markaları, uzak coğrafyalardaki birçok ülkeyle işbirlikleri kurarak 100 milyon dolara yakın sipariş aldı.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 18- 21 Mart 2013 tarihleri arasında Çin’de katıldığı “CIFF Guangzhou” fuarında, dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi ile ticari ilişkiler geliştirilmesine olanak sağladı. Çin’in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen fuar, önümüzdeki aylarda Milano’da gerçekleşecek dünyanın en büyük mobilya fuarı öncesi dünya mobilya sektörünü bir araya getirerek, bir sonraki fuar için ticari ilişkilerin de temelini atmış oldu.


Dünyanın en büyük 2. mobilya fuarı olan CIFF Guangzhou, Ocak ayında gerçekleşen İMOB 2013’ten sonra dünya mobilya sektörünü bir kez daha...