03 / 05 / 2024

Türk Reasürans ifm

Türk Reasürans ifm

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Depremle birlikte herkes merak ediyordu! İşte DASK’ın fonlarında biriken paranın miktarı!

Türk Reasürans ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu, deprem fonlarının hazır olduğunu duyurdu. Peki Kurumun Genel Müdürü Selva Eren’in yaptığı açıklamaya göre, DASK’ın fonlarında deprem için biriken paranın tutarı ne kadar?

KOBİ’lere büyük müjde! Küçük işletmelere 10 milyar TL destek!

TÜRK Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, devlet destekli alacak sigortasının ekonomiye ve ticarete ciddi katkı sağladığını söyledi. Yeni sigorta türüne dair konuşan Eren, devlet destekli alacak sigortasında gelinen noktayı anlattı.

Depreme karşı konut değil bina sigortalanmalı!

Türk Reasürans'ın Genel Müdürü Selva Eren, "Konut yerine “bina” sigortalanmalı. Bir deprem anında, o bina komple yeniden yapılacak şekilde tazminata konu olmalı" dedi ve "Bizim verdiğimiz tazminat ile bina yeni ve güvenilir halde yerini bulmalı" açıklamasında bulundu.

Türk Reasürans, İstanbul Finans Merkezi'nden güvence ihraç edecek!

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Türk Reasürans AŞ kuruldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından reasürans kapasite ihtiyacının karşılanması amacıyla Türk Reasürans AŞ kuruldu. Şirketin Genel Müdürlüğüne ise Selva Eren atandı.

İnşaat projelerine reasürans desteği!

VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Türkiye’de yerleşik bir reasürans şirketi olarak yatırım yaptıkları günden bugüne istikrarlı bir şekilde büyüme başarısını gösterdiklerini belirterek, “Mühendislik ve inşaat alanında çok güçlüyüz'' dedi.

Reasürans desteği maketten konut satışlarını hızlandıracak!

Yurt içi reasürans kapasitesini artırmak için Türk Reasürans Anonim Şirketi kurulması için hazırlıklar yapılıyor. Doğa Sigorta CEO’su Kırmızı, reasürans desteğinin gelmesiyle maketten konut satışlarının hızlanacağını söyledi...

İFM’nin yeni rakibi Türk yatırımcı bekliyor!

Türkiye'de kurulması için çalışmalarına başlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yeni rakip çıktı. Bu yılın başında Kazakistan'ın başkenti Astana'da faaliyete geçen Uluslararası Astana Finans Merkezi Türk iş yatırımcılarını bekliyor. 

Reasürans binası koruma altına alındı!

İstanbul Nişantaşı 'ndaki Milli Reasürans Binası, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından anıt eser olarak tescil edildi. 1992'de inşa edilen yapı, koruma altına alındı.

Emre Arolat'ın İpekyol Tekstil Fabrikası'nın öyküsü Milli Reasürans'ta!

Emre Arolat'ın Ağa Han ödüllü İpekyol Tekstil Fabrikası'nın hikâyesi Milli Reasürans'ta. Arolat için proje konvansiyonel fabrika yapılarında görmeye alıştığımız hiyerarşik mekânsal düzene bir ‘alternatif' sunuyor.

Türk Telekom Arena, 29 Ekim'de tamamlanacak!

29 Ekim 2010 tarihinde tamamlanması öngörülen Türk Telekom Arena'nın inşaatında önemli aşama kaydedildi

Türk Telekom Arena'nın son durumu yarın konuşulacak

Yapımı devam eden Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın son durumu hakkında yarın basın toplantısı düzenlenecek

Hadassa Üniversite Hastanesi, Türk inşaatçıları övdü

Hadassa Üniversite Hastanesinin yönetimi, yaklaşık 1,5 yıldır Kardiyoloji bölümü ek binalarının inşaatında çalışan Türk işçileri övdü

Türk Reasürans ifm Haberi

Türk Reasürans ifm

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, sigorta ve özellikle reasüransın oldukça uzmanlık gerektiren teknik bir sektör olduğunu belirtti.

Reasürans alanında uzmanlaşmış bir sigorta profesyoneli olduğunu, yurt dışındaki eğitimini ve çalışma hayatını tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndüğünü ve kendi firmasını kurarak sigortacılığa başladığını dile getiren Eren, kuruluşunun 2. yılından itibaren firmasının stratejik yönünü reasürans alanına çevirdiğini, reasürans konusunda uzmanlaşarak özellikle global brokerlik firmalarının Türkiye ofisleri ile rekabete girdiklerini ve oldukça büyük projelere imza attıklarını söyledi.

Eren, sözlerine şu şekilde devam etti: "Söz konusu dönemde enerjiden otoyollara, havalimanlarına kadar pek çok büyük altyapı projesine imza atarak ülkemiz sigortacılığına katkıda bulunduk. Uluslararası reasürörlerle doğrudan iş geliştirerek firmamızı büyüttük. Zorlu bir süreçti ama sürecin sonunda ekip olarak dünya üzerindeki...