04 / 05 / 2024

Türk Reasürans İstanbul Finans Merkezi

Türk Reasürans İstanbul Finans Merkezi

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Depremle birlikte herkes merak ediyordu! İşte DASK’ın fonlarında biriken paranın miktarı!

Türk Reasürans ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu, deprem fonlarının hazır olduğunu duyurdu. Peki Kurumun Genel Müdürü Selva Eren’in yaptığı açıklamaya göre, DASK’ın fonlarında deprem için biriken paranın tutarı ne kadar?

KOBİ’lere büyük müjde! Küçük işletmelere 10 milyar TL destek!

TÜRK Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, devlet destekli alacak sigortasının ekonomiye ve ticarete ciddi katkı sağladığını söyledi. Yeni sigorta türüne dair konuşan Eren, devlet destekli alacak sigortasında gelinen noktayı anlattı.

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk Hava Kurumu Kadıköy'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul İli Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Depreme karşı konut değil bina sigortalanmalı!

Türk Reasürans'ın Genel Müdürü Selva Eren, "Konut yerine “bina” sigortalanmalı. Bir deprem anında, o bina komple yeniden yapılacak şekilde tazminata konu olmalı" dedi ve "Bizim verdiğimiz tazminat ile bina yeni ve güvenilir halde yerini bulmalı" açıklamasında bulundu.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Akkuyu’nun inşaat işleri Türk firmalara emanet!

Akkuyu’nun inşaatında kullanılması planlanan 2,3 milyon metreküp beton, 12 bin 300 vana ve 21 bin kilometre kablo için ihaleler düzenlenecek. Türk firmaları için doğacak bu iş birliği fırsatları, nükleer enerji sektörünün devlerini bu yıl yedinci defa İstanbul’da bir araya getirecek Nükleer Santrall

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Kanal İstanbul'a dava açıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Eyüp Muhcu, Kanal İstanbul proje ile ilgili olarak, "Süre kaybetmeden, başka oldu bittilere meydan vermeden dava açarak hukuki süreci başlatacağız" dedi...

Kanal İstanbul'u Türk müteahhitler mi yapacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstannul milli bütçeden yapılırsa, bu iş için Türk müteahhitleri bu işe girer mi girmez mi? İstanbul Havalimanı'na nasıl girdiyseler ben inanıyorum ki buna da girerler. Belki onlar dışarıdan krediyi bulurlar. Buldukları bu krediyle de bu adımı atarlar." dedi...

Türk Reasürans, İstanbul Finans Merkezi'nden güvence ihraç edecek!

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Türk Reasürans İstanbul Finans Merkezi Haberi

Türk Reasürans İstanbul Finans Merkezi

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, sigorta ve özellikle reasüransın oldukça uzmanlık gerektiren teknik bir sektör olduğunu belirtti.

Reasürans alanında uzmanlaşmış bir sigorta profesyoneli olduğunu, yurt dışındaki eğitimini ve çalışma hayatını tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndüğünü ve kendi firmasını kurarak sigortacılığa başladığını dile getiren Eren, kuruluşunun 2. yılından itibaren firmasının stratejik yönünü reasürans alanına çevirdiğini, reasürans konusunda uzmanlaşarak özellikle global brokerlik firmalarının Türkiye ofisleri ile rekabete girdiklerini ve oldukça büyük projelere imza attıklarını söyledi.

Eren, sözlerine şu şekilde devam etti: "Söz konusu dönemde enerjiden otoyollara, havalimanlarına kadar pek çok büyük altyapı projesine imza atarak ülkemiz sigortacılığına katkıda bulunduk. Uluslararası reasürörlerle doğrudan iş geliştirerek firmamızı büyüttük. Zorlu bir süreçti ama sürecin sonunda ekip olarak dünya üzerindeki...