05 / 05 / 2024

Turkafrık Gayrimenkul adres

Turkafrık Gayrimenkul adres

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Allı Jeena tarafından kuruldu.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Allı Jeena tarafından kuruldu.

Tulia Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulia Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Berat Albaalbakı tarafından kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Behlül Şimşek tarafından kuruldu.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Duran tarafından kuruldu.

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çakır, Fatih Temiz, İlker Bektaş, Muammer Odabaşı ve Nilgün Bektaş ortaklığında kuruldu.

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Şenkaya tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Turkafrık Gayrimenkul adres Haberi

Turkafrık Gayrimenkul adres

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Allı Jeena tarafından kuruldu.

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul - Emlak Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Otomotiv Her türlü motorlu taşıt...