06 / 05 / 2024

TürkAkım boru hattı inşaatı

TürkAkım boru hattı inşaatı

Rusya Devlet Başkanı Putin, TürkAkım boru hattının derin sulardaki inşaatını gerçekleştiren Pioneering Spirit gemisine çıkarak incelemeler yapacak.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme! Yeniden açılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme müjdeyi duyurdu. Bakan Bayraktar Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi İnan tarafından kuruldu.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği!

31416 sayılı Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TürkAkım bir yaşında!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katıldığı resmi açılış töreniyle ocak 2020'de faaliyete geçen TürkAkım Açık Deniz Doğalgaz Boru Hattı birinci yaşını kutluyor.

TürkAkım'ın Sırbistan ayağı faaliyete geçti!

Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nın Sırbistan ayağı, faaliyete geçti.

TürkAkım'dan Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı!

Rusya doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ileten TürkAkım doğal gaz boru hattı aracılığıyla ocak ayında Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı

TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı!

Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım doğal gaz boru hattı törenle hizmete açıldı.

TürkAkım doğal gaz boru hattı yarın açılıyor!

Rusya'nın doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım doğal gaz boru hattı yarın İstanbul'da düzenlenecek tören ile açılacak.

Kocaeli'de köprü inşaatı sırasında NATO boru hattı delindi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde köprü inşaatı çalışmalarında NATO'ya ait olan akaryakıt boru hattı delindi...

TürkAkım için geri sayım başladı!

TürkAkım Proje Sözcüsü Esen, "TürkAkım aslında teknolojik olarak son derece zorlu bir proje. Toplam 1870 kilometre uzunluğundaki deniz hatları, 2 bin 200 metreye ulaşan derinliklere döşendi." dedi.

TürkAkım Türkiye'nin bölgedeki etkisini artıracak kilit çözüm!

Ankara Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Salih Yılmaz, TürkAkım'ın enerji arz güvenliği için kilit bir çözüm olacağını kaydetti.

TürkAkım boru hattı inşaatı Haberi

TürkAkım boru hattı inşaatı

Kremlin Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Putin’in, iş gezisi nedeniyle Rusya’nın Krasnodar Krayı’ını ziyaret edeceği belirtilirken, bu kapsamda Anapa kentinde inşaatı devam eden TürkAkım boru hattı çalışmalarını denetleyeceği açıklandı. 


Açıklamada, Putin’in, TürkAkım boru hattının derin sulardaki inşaatını gerçekleştirecek Pioneering Spirit adlı boru döşeme gemisine çıkarak inceleme yapacağı kaydedildi.



Yeni...