16 / 05 / 2024

Türkan Ömer Okan Cami açıldı mı

Türkan Ömer Okan Cami açıldı mı

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tülek, Ömer Caner ve Rafer Caner ortaklığında kuruldu.

Sarayhan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarayhan Gayrimenkul Ticaret Şirketi  Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkhan, Enes Türkhan,  Mesut  Türkhan,  Muhammed Bilal Türkhan, Ömer Faruk Türkhan, Veysel Türkhan tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

İşçi ve işverenleri ilgilendiren emsal karar!

Yargıtay tarafından işveren ve işçileri yakından ilgilendiren emsal bir karar verildi. Yüksek Mahkeme, müdürün mazeret izninde ısrarcı olan işçiye, 'Git, bir daha gelme' sözünün fesih anlamına geldiğini ve mağdur işçiye ihbar ile kıdem tazminatı ödenmesi gerektiğiyle ilgili karar verdi. İşte tüm mer

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile türkan Öztürk tarafından kuruldu.

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkan Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Türkan Ömer Okan Cami açıldı mı Haberi

Türkan Ömer Okan Cami açıldı mı


Tuzla Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da 2 açılış yaptı. Tuzla’daki açılışlara Başbakan Binali Yıldırım ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, MHP Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin ve Celal Adan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, milletvekilleri, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, bürokratlar ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Başbakan Yıldırım, Bekir Okan ve Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti

Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışını yaptı. Tuzla Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına yaptırdığı Türkan-Ömer Okan Camisi, ikindi namazının ardından dualarla vatandaşların hizmetine açıldı. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada caminin yapım fikrinin Başbakan Binali Yıldırım’ın bir...