21 / 05 / 2024

Turkcell maltepe binası

Turkcell maltepe binası

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

Maltepe Büyükbakkalköy'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Büyükbakkalköy mahallesi, 342 parselde yer alan bahçeli kargir depo ve idare binasını 6 milyon 304 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Maltepe'ye 15 Temmuz Parkı geliyor!

Maltepe Belediyesi, Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz Aytmatov’un ismini bir parka vermeye hazırlanırken, yeni Kaymakamlık binasının önündeki alana, “15 Temmuz Parkı” isminin verilmesini gündemine aldı.

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

Maltepe Kaymakamlığı yeni binasının inşaatı tamamlandı!

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu.

CarrefourSA'nın Maltepe'deki binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA'nın İstanbul Maltepe'deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'nın merkez binasına LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED® BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold® Sertifikası alma hakkı kazandı.

TOKİ Maltepe Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Maltepe ilçesinde yapılacak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Maltepe'de Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası yaptırıyor!

İstanbul ili Maltepe ilçesinde yapılacak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi 16 Haziran 2015 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleşecek.

Maltepe kentsel dönüşüm protokolü bugün imzalanacak!

Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında “Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü” bugün saat 14:00'da Maltepe Belediyesi ana hizmet binasında imzalanacak.

Mutluhan Holding, Maltepe'deki binasını otel yapmayı planlıyor!

Yüksel Seramik’in sahibi Mutluhan Holding, seramikte hedef büyütürken, inşaat işlerine hız verdi. Ömerli’ de villa projesi inşa eden holding, Maltepe’deki binasını da otel yapmayı planlıyor...

Maltepe Üniversitesi kampusunde mimarlar için hangar binası!

Maltepe Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde kurulan Yapı Malzemeleri Laboratuvarı öğrencilere hem mevcut hem de yeni geliştirilen binaların deprem açısından karakterini test etme fırsatı sunuyor

CarrefourSA'dan Maltepe Park AVM'ye 61 milyon euro yatırım!

CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi AŞ, Maltepe Park AVM genişletilmesi ve yeni ofis binası inşa edilmesi için 61 milyon euro yatırım yapacak

Turkcell maltepe binası Haberi

Turkcell maltepe binası

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Maltepe Küçükyalı'ya taşınan şirketin kendi mülkü olan bu binayı nasıl kullanacağı ise merak ediliyordu. Bu binanın müşteri deneyim merkezi yapılacağını iddia eden de oldu, otele dönüştürüleceği ile ilgili haberler de yapıldı. Ancak geçen eylül ayına kadar 2 bin kişinin çalıştığı Tepebaşı Plaza'nın Turkcell Akademi olacağı bilgisini aldık, iki blokta bulunan tüm ofis katlarının değerlendirileceği bu proje için binada renovasyon çalışmalarına da yakında başlanacak. 2006 yılından beri T urkcell Grup'un kurumsal üniversitesi olan Turkcell Akademi, çalışanların hem online hem de offline olarak çeşitli eğitim ve konferanslara katılımına olanak sağlayan bir platform olarak...