17 / 05 / 2024

Türkel Grup Gayrimenkul adres

Türkel Grup Gayrimenkul adres

Türkel Grup Gayrimenkul Hizmetleri Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Türkel tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. geçici vergi beyannamesi! 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu, 2019 Yılı 4. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi ekinde sunuldu...

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özbek tarafından kuruldu. 

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aslan ve M.Batuhan Aslan tarafından kuruldu.

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Kerasus Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kerasus Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Caner Henden tarafından kuruldu.

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Abbas Peıman Keıvanı tarafından kuruldu.

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Erdoğan tarafından kuruldu. 

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Türkel Grup Gayrimenkul adres Haberi

Türkel Grup Gayrimenkul adres

Türkel Grup Gayrimenkul Hizmetleri Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Türkel tarafından kuruldu.

Türkel Grup Gayrimenkul Hizmetleri Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Türkel Grup Gayrimenkul Hizmetleri Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres: Yakuplu Mah.Hürriyet Blv. Skyport Sit.No.1/193 Beylikdüzü