05 / 05 / 2024

Türkeli Evleri satılık

Türkeli Evleri satılık

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki tanınırlığını artırdı. Türkeli'nde daire metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor.

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri satılık!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede aylık taksitler 293 TL'den başlıyor.

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık!

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 13 bin 186 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık!

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri satılık!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede 747,42 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire!

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 171 adet konut satışa çıkarılıyor.

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru bedeli olarak 4 bin TL alınan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Malatya Beydağı TOKİ Evleri satılık!

Malatya Beydağı TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 120 bin 784 TL'den başlıyor. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 10 bin 694 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede aylık taksitler 948 TL'den başlıyor.

Türkeli Evleri satılık Haberi

Türkeli Evleri satılık

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki tanınırlığını artırdı. Şirket şimdi de 'Türkeli' evlerini yapacak. Evler, Sahrayıcedid Atatürk Caddesi'nde olacak. Toplamda 21 konut ve 3 mağazası olacak. Ev büyüklükleri 53 ila 92 metrekare, dükkanların ise 21 ila 330 metrekare arasında değişecek. İnşaat 2018'de bitecek. 


Türkeli'yle Bağdat Caddesi'nden sonra en elit bölgelerden biri olan Atatürk Caddesi'nde yeni bir dönem başlatacaklarını söyleyen Şirket Başkanı Ahmet Boyraz, "Projemizi parmakla gösterecekler. Büyük kısmı yeşil alan olacak. Tüm malzemeler birinci sınıf' dedi. 

Türkeli'nde daire metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor.