19 / 05 / 2024

Türkeli Otelcilik İnşaat kimin

Türkeli Otelcilik İnşaat kimin

Türkeli Otelcilik İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aksoy tarafından kuruldu...

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Rümeysa Balcı tarafından kuruldu.

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile  İsmail Kaplan Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Akib Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akib Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 200 bin TL sermaye bedeli Mehmet Fatih Ilgaz ve Emrah Çok tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamında!

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamına çıktı. Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Haziran 2021'de pazarlardaki iyileşme ve canlanma ile son senelerin en yüksek performansını sergiledi.

Seb Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sebahattin Nazir tarafından kuruldu.

Jeweler Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Jeweler Turizm Otelcilik İnşaat  Ticaret  Limited Şirketi Ümraniye’de   200bin bin TL sermaye bedeli ile İzzet Rozanes tarafından kuruldu.

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Türkel Üzeyir tarafından kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Mete Akyüz ve Şenol Kaya ortaklığında kuruldu.

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol İlkhanı ve Selda Yavaş ortaklığında kuruldu.

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Arkun ve Hüseyin Çelik ortaklığında kuruldu.

Türkeli Otelcilik İnşaat kimin Haberi

Türkeli Otelcilik İnşaat kimin

Türkeli Otelcilik İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aksoy tarafından kuruldu.

Türkeli Otelcilik İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi konusu:1.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak 5. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...