28 / 04 / 2024

Türkerler Holding konut projesi

Türkerler Holding konut projesi

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Türkerler Holding'ten ekonomiye 6 milyar dolarlık katkı!

Gayrimenkul, enerji ve sağlık alanında hayata geçirdiği yatırımlarıyla Ege’nin öne çıkan şirketlerinden biri olan Türkerler Holding'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı yatırımların değeri 6 milyar doları aşıyor.

Türkerler'in acı günü! Zekiye Türker vefat etti!

Türkerler Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anneleri Zekiye Türker vefat etti. Cenazesi Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

İnşaattan enerjiye, tekstilden sağlığa Türkerler damgası!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker; “İçinde bulunduğumuz bu eşsiz coğrafya, bize hedeflerimize ulaşmak için çok kıymetli fırsatlar sunmanın yanında, yeni değerler geliştirip büyütmek konusunda da büyük cesaret veriyor” dedi...

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Türkerler, 2 projesiyle kazanç kampanyasına imza atıyor!

Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine duyduğu güven ile yatırımlarını sürdüren Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde hem Türkiye’nin hem de yatırımcının kazançlı çıkacağı bir kampanya başlattı. 

Türkerler'den 664 milyon dolarlık yatırım!

Birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding, 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımına başlayacak. Firma, JES 3 santrali yapımından sonra sırasıyla JES 4, 5, 6, 7 ve 8 yatırımlarını tamamlayacak.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Türkerler'den 75 milyar dolarlık 3 büyük proje!

İnşaat sektöründe aktif rol oynayan Türkerler Holding, yatırımlarına hızla devam edecek. Şirket, 75 milyar dolarlık 3 büyük projeyi hayata geçirecek.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Türkerler Holding İzmir ve Ankara projelerinde yüzde 20 indirim!

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü. Projelerde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Türkerler Holding konut projesi Haberi

Türkerler Holding konut projesi

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini inşa eden Türkerler Holding, yeni projeler için hazırlıklara başladı. Şirket bir yandan proje geliştirirken bir yandan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da farklı anlaşmalarla ilerliyor. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, en son Göztepe’nin sponsorluğunu üstlendiklerini söyledi. Türker, “ Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinden günde 10 bin kişinin yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği konut, ofis, mağazalardan oluşan farklı ve çok yönlü bir karma proje.

İnşaatı tamamladık ve teslimleri yaptık. Alsancak Meydanı, eski Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninin merkezinde yükselecek Mahall Bomonti İzmir projemizde de satışlar sürüyor. Biri 58 katlı, 9’u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 466 konut, 590 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Yaklaşık iki...