04 / 05 / 2024

Türkerler Holding ödül

Türkerler Holding ödül

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğinde, 2017 yılında toplam 11 bin 241 yeni istihdam yaratan Türkerler Holding İstihdam Özel Ödülü ile ödüllendirildi.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Türkerler Holding'ten ekonomiye 6 milyar dolarlık katkı!

Gayrimenkul, enerji ve sağlık alanında hayata geçirdiği yatırımlarıyla Ege’nin öne çıkan şirketlerinden biri olan Türkerler Holding'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı yatırımların değeri 6 milyar doları aşıyor.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Türkerler'in acı günü! Zekiye Türker vefat etti!

Türkerler Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anneleri Zekiye Türker vefat etti. Cenazesi Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

İnşaattan enerjiye, tekstilden sağlığa Türkerler damgası!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker; “İçinde bulunduğumuz bu eşsiz coğrafya, bize hedeflerimize ulaşmak için çok kıymetli fırsatlar sunmanın yanında, yeni değerler geliştirip büyütmek konusunda da büyük cesaret veriyor” dedi...

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Türkerler Holding ödül Haberi

Türkerler Holding ödül


Yarım asra yakın köklü geçmişiyle, Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşları arasında yer alan Türkerler Holding, 2017'de en fazla yeni istihdam yaratan grup oldu. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğinde 11 bin 241 yeni istihdam yaratan Türkerler Holding, Ankara Sanayi Odası 54. Yıl Ödül Töreni’nde “İstihdam Özel Ödülü” aldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Millet Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende 54 başarılı firmaya ihracat, kurumlar-gelir vergisi, AR-GE merkezi- patent, yaratılan katma değer ve istihdam özel ödülü olmak üzere 5 kategoride ödül verildi.


Özel İstihdam Ödülü’ne layık görülen Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Kazım Türker konuyla ilgili olarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla başlatılan istihdam seferberliğine, liderlik etmekten ve bu ödüle lâyık görülmekten...