16 / 06 / 2024

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi AŞ

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi AŞ

Başkentin yeni cazibe merkezi Çukurambar Mahallesi'nde Gazi Üniversitesi'nce kampüs ve eğitim binalarının yapımı karşılığında TOKİ'ye devredilen 57 bin 788 metrekarelik arsa, 275 milyon liraya alıcı buldu

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Yetim tarafından kuruldu.

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda DLK Turizm Ticaret Anonim Şirketi tarafından 36 milyon 52 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu.

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarı, Hüseyin Sarı ve Özgür Kuş ortaklığında kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

Dekalb İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekalb İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuz Süt tarafından kuruldu.

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi AŞ Haberi

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi AŞ


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın yeni cazibe merkezi Çukurambar Mahallesi'ndeki 57 bin 788 metrekarelik arsayı rekor fiyata sattı. 

     Gazi Üniversitesi'nce kampüs ve eğitim binalarının yapımı karşılığında TOKİ'ye devredilen arsa için düzenlenen ihaleyi, 275 milyon 220 bin lira gelir payı öneren Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi AŞ ile Gestaş İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. iş ortaklığı kazandı. 

     Arsa karşılığı yapılan gelir paylaşımı projeleri, TOKİ'nin sosyal nitelikli konut faaliyetlerinin finansmanı açısından önem taşıyor. TOKİ, portföyündeki kıymetli arsaları, ''arsa karşılığı gelir paylaşımı modeliyle'' değerlendiriyor. 

     Kamu kurumları için nitelikli hizmet binaları inşa eden TOKİ, bu kurumlara ait atıl durumdaki arsaları da değerlendirerek, Hazine'den kaynak almadan finansman sağlıyor. 

     TOKİ, Gazi Üniversitesi'nin kampüs ve eğitim...