29 / 04 / 2024

türketici kredisi kullanımları

türketici kredisi kullanımları

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, tüketici kredilerinin 278 milyar 405 milyon lirası konut kredilerinden oluştu.

İki dev kurum açıkladı! Tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen tüketici kredisi kullanım rakamlarını açıkladı. Peki tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

İki dev kurumdan son dakika kredi açıklaması! Tüketici kredisi kullanımı...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen kredi rakamlarını açıkladı. İşte İşte tüketici kredisi kullanımında son durum...

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Konut kredisi kullanımında son dakika! Tüketici kredilerinin 394 milyar 225 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre tüketici kredilerinin 394 milyar 225 milyon 39 bin TL'si konut...

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Hangi tapu tipleri için konut kredisi kullanılabilir?

Türkiye'de konut kredisi alırken dikkate alınması gereken en önemli tapu tipleri bulunuyor. Peki, Hangi tapu tipleri için konut kredisi kullanılabilir? İşte detaylar...

Merkez Bankası açıkladı: 397 milyar 27 milyon 816 bin TL'lik konut kredisi kullanıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre 397 milyar 27 milyon 816 bin TL'lik konut kredisi kullanıldı...

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

Kredi kartı kullanımlarında fren patladı: Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı!

Kredi kartı ve nakit avans kullanımına yeniden gelen faiz artırımları borçlandırmaları azaltması beklenirken, tam tersi oldu. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı.

Faiz el yakıyor, tüketici kredileri iki kat, ticari krediler 2,5 kat daha pahalı!

Gözler Merkez Bankası’nın bu hafta belirleyeceği yeni politika faizine çevrilirken, ‘sıkı para’ ve ‘seçici kredi sıkılaştırması’ politikaları ile uyumlu şekilde kredi kullanımları kısıtlandı, üç aydır artış trendi izleyen kredi faizleri tarihi düzeye ulaştı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Faizi Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizi belli oldu. Peki, Ziraat Bankası 50.000 TL tüketici kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

türketici kredisi kullanımları Haberi

türketici kredisi kullanımları

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 25 Aralık 2020 tarihi  ile biten haftada 15 milyar 317 milyon lira düştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu dönemde toplam kredi hacmi 3 trilyon 608 milyar 914 milyon TL'den 3 trilyon 593 milyar 597 milyon TL'ye geriledi.

- Tüketici kredileri arttı 

Verilere göre, tüketici kredileri tutarı, 25 Aralık 2020 tarihi  ile biten haftada 1 milyar 89 milyon TL artarak 674 milyar 897 milyon TL'ye çıktı. Söz konusu kredilerin 278 milyar 405 milyon TL'si konut, 11 milyar 585 milyon TL'si taşıt ve 384 milyar 906 milyon lirası ihtiyaç kredilerinden meydana geldi.

Pandemi sonrası evini değiştirmek isteyenler...