08 / 07 / 2024

Turkey International Business Conference

Turkey International Business Conference

ERA Türkiye; tarafından 12-14 Nisan tarihlerinde KKTC'de gerçekleştirilecek IBC Türkiye 2016’da konuşacak olan dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni, Türkiye pazarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: Kredi faizleri Aralık'ta daha da düşecek!

22. International Business Forum'da konuşma yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kredi faizleri yüzde 25'lerin altına inmeye başladı, aralık ayında daha da düşecek." dedi...

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet' projesiyle, Kanada/Toronto'da dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'ta gayrimenkul sektöründe 'yılın pazarlama kampanyası' kategorisinde silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu, Yılın Pazarlama Kampanyası ödülünü aldı!

Tahincioğlu, Kanada/Toronto'da dünyanın pek çok ülkesinden katılımla düzenlene 2015 Stevie International Business Awards ödül töreninden ‘Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde kazandığı Silver ödülü ile döndü.

Tahincioğlu ödül aldı!

Tahincioğlu 'İstanbul'u Resmet' projesiyle, 2015 Stevie International Business Awards'ta gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu, Silver ödülünü aldı!

Tahincioğlu 'İstanbul'u Resmet' projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'ta gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

İstanbul'u Resmet projesi Silver ödülünü aldı!

Tahincioğlu 'İstanbul'u Resmet' projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu Business Awards’da ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu'nun 'İstanbul'u Resmet' projesine ödül!

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu 'İstanbul'u Resmet' projesiyle, 2015 Stevie International Business Awards'da 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde ödül aldı.

Turkey International Business Conference Haberi

Turkey International Business Conference

ERA Türkiye; alanında uzman isimlerle yerli ve yabancı broker ve gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Kıbrıs'ta 12-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan, konferans, sosyal etkinlikler ve ödül organizasyonunun yer aldığı 'ERA IBC Türkiye 2016’da, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni mükemmel satışın sırlarını anlatacak. 


Son 10 yıldır dünyayı dolaşarak deneyimlerini paylaşan dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni, bu zamana kadar 14’ten fazla ülkede, 2 milyondan fazla insana eğitim verdi. ‘ERA IBC Türkiye’de broker ve gayrimenkul danışmanlarına 1.5 saatlik konuşma yapacak olan Sansoni, “Hangi ülkede yaşadığınızın bir önemi yok, hangi bölgede yaşadığınızın ya da geçmişinizin de… Sizlere milyon dolarlık danışmanlar olmanız için yardım etmeye geliyorum” diyor.

Türkiye gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sansoni, Türkiye’nin emlak sektörünün...