09 / 05 / 2024

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Andrıı Bondar tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Naseem  Akram tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Naseem Akram tarafından kuruldu.

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Van Oord Offshore B.V. tarafından kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu. 


Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...