29 / 04 / 2024

Turkish Cargo terminal binası

Turkish Cargo terminal binası

Türkiye’nin en büyük hava kargo terminali Turkish Cargo’nun İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki yeni binası Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli tarafından hizmete açıldı.

O görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Togg’dan sürpriz paylaşım

Geçtiğimiz hafta Turkish Cargo uçağına yüklenip karlı ve dağlık bir alana götürülmüş olan Togg'un nerede olduğu belli oldu. Togg, Arjantin'in Ushuaia şehrindeki akredite test merkezine gittiği bildirildi.

TOOG'dan heyecanlandıran paylaşım! Yeni sürpriz mi geliyor?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun başarılı çalışmasıyla hayata geçirilen SUV araç Turkish Cargo uçağına yüklendi ve karlı ortama gönderildi.

Turkish Cargo'dan dev başarı! Avrupa'nın birincisi oldu

Turkish Cargo uluslararası bir başarıya daha imza atarak taşımacılıkta Avrupa'da birinci, dünyada dördüncü oldu. İşte detaylar…

Sabiha Gökçen'in yeni terminal inşaatı 2019'da başlayacak!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Ersel Göral, İSG'nin yatırımlarından ve hedeflerinden bahsetti. Göral, yeni terminal inşaatının 2019'da başlayacağını müjdeledi.

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

3 ile yeni terminal binası geliyor!

Balıkesir, Muş ve Kahramanmaraş ilçesine yeni terminal binaları inşa ediliyor. Ulaştırma Bakanı Turhan, yeni terminallerin bu yıl içinde bitirileceğini belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 26 milyon avroluk yatırımla hayata geçirilen ve bugün açılışı gerçekleştirilen yeni iç hatlar terminal ek binası sayesinde havalimanının yıllık yolcu kapasitesi 41 milyona ulaşacak

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açılıyor!

31 Temmuz’da yeni terminal binasını hizmete açacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG’nin CEO’su Ersel Göral, “26 milyon euroluk yatırımla kapasitemiz 41 milyon yolcuya çıkacak. Bu yatırımla şehir havalimanı olacağız” diye konuştu.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfrezesi binasının inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir İtfaiye Terminal Müfrezesi inşa ediyor.

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Isparta Şehirlerarası Terminal inşaatını inceledi.

Turkish Cargo terminal binası Haberi

Turkish Cargo terminal binası

Türkiye’nin en büyük hava kargo terminali Turkish Cargo’nun İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki yeni binası Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli tarafından hizmete açıldı. THY’nin alt markalarından biri olan Turkish Cargo’nun yıllık tonaj kapasitesi 1,2 milyon ton olan yeni terminali Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli tarafından hizmete açıldı. Yeni kargo binasının açılış töreninde konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, milli şirketin inanılmazı başardığına dikkat çekerek, “2004 yılında 62 uçak sipariş verdiğimiz zaman alınmasınlar ama bazı basın mensuplarımız bu uçaklar ne olacak diye yadırgamışlardı. Allah’ın izniyle hepsi servise verildi. 12 yıldan beri yaptığımız atılımlarla THY Afrika’da Etiyopya Hava Yolları’ndan sonra en çok noktaya çıkan havayolu oldu. Etiyopya Afrika’nın şirketi...