07 / 05 / 2024

türkiye anonim şirketi

türkiye anonim şirketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Benim derdim, bir anonim şirket nasıl yönetiliyorsa, Türkiye de öyle yönetilmelidir” sözü, iş dünyasını umutlandırdı. Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin önündeki en büyük engel bürokrasi. Ayağımızda prangalar var" dedi.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Tsd Teknoloji Tesisleri Servis Destek Anonim Şirketi kuruldu!

Tsd Teknoloji Tesisleri Servis Destek Anonim Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Uyak, Erol Kam ve İTÜ Teknopark Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Pera Hırdavat Kağıt Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Hırdavat Kağıt Elektrik Anonim Şirketi KArtal'da Mete Toksoylu tarafından kuruldu.

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

türkiye anonim şirketi Haberi

türkiye anonim şirketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Benim derdim, bir anonim şirket nasıl yönetiliyorsa, Türkiye de öyle yönetilmelidir” sözü, iş dünyasını umutlandırdı. “Bu model hayata geçerse ayakta alkışlarız” diyen patronlara göre, A.Ş. mantığıyla hareket, ülke ekonomisini şaha kaldırır, kalkınmayı da hızlandırır.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Bir iş adamı gibi bu ülkenin yönetilmesini istemez misiniz? Benim derdim, bir anonim şirket nasıl yönetiliyorsa Türkiye de öyle yönetilmelidir” sözlerine iş dünyasından tam destek geldi. Bürokratik engellerin Türkiye’nin ayağında pranga olduğuna vurgu yapan iş dünyası “Bunu aşmanın en önemli yolu şirketlerde olduğu gibi hızlı karar alma mekanizması yani Başkanlık sistemidir” diyor. 


Hayata geçerse ayakta alkışlarız 


Bu konuda bürokratik engellere dikkat çeken Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Hızlı karar alamıyoruz. Başbakan’ın talimatının gerçekleşmesi bile bir hayli zaman ve emek gerektiriyor. Bu...