05 / 05 / 2024

türkiye ters ev

türkiye ters ev

ANTALYA Kundu’da Türkiye’nin ilk, dünyanın 13’üncü ters evi ziyaretçi akınına uğruyor. 1’i Rus 3 girişimcinin açtığı ters ev, 15 lira ücretle ziyaret ediliyor.

Makaolular Türkiye'den ev alabilir mi?

Makao vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Makaolular Türkiye'den ev alabilir mi? Makaolular Türkiye'den arsa alabilir mi? Makaolular Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte yanıtı...

Kuveytliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Kuveyt vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Kuveytliler Türkiye'den ev alabilir mi? Kuveytliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Kuveytliler Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte yanıtı...

Solomonlular Türkiye'den ev alabilir mi?

Solomon Adaları vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan taşınmaz mal satın alabilir mi? Solomonlular Türkiye'den ev alabilir mi? Solomonlular Türkiye'den arsa alabilir mi? Solomonlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Palaulular Türkiye'den ev alabilir mi?

Palau vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Palaulular Türkiye'den ev alabilir mi? Palaulular Türkiye'den arsa alabilir mi? Palaulular Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte yanıtı...

Kuzey Marianalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Kuzey Mariana vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilit mi? Kuzey Marianalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Kuzey Marianalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Kuzey Marianalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Saint Vincent ve Grenadinlerliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Vincent ve Grenadinler vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Vincent ve Grenadinlerliler Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Vincent ve Grenadinlerliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Yeni Kaledonya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Kaledonyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Saint Pierre ve Miquelonluların tapu edinme hakkı...

Wallis ve Futunalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Wallis ve Futuna vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Sao Tome ve Principe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Martin vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Papua Yeni Gineliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Papua Yeni Gine vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Papua Yeni Gineliler Türkiye'den ev alabilir mi? Papua Yeni Gineliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Niue vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi? Niueliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Niueliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

türkiye ters ev Haberi

türkiye ters ev

Muratpaşa’nın Güzeloba Mahallesi’nde 300 metrekarelik arazi içine 85 metrekare inşa edilen ters ev, açılışının ardından ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fotoğraf tutkunları başta olmak üzere ters evin iç mimarisini merek edenler, evi görmeye geliyor. Mimari açıdan marjinal olarak adlandırılan ters evden Türkiye’de 1 tane, dünyada ise 13 tane bulunuyor.



Antalya'daki ters ev görüntüsüyle dikkat çekiyor!



Türk ortaklar Kaan Karahan ve Görkem Cantürk ile Rus ortak Tanya Makarova’nın projesinin, normal bir evin 2 katı maliyetle yaşama geçirildiği belirtildi. Yılda 200 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen ters eve giriş ücreti 15 lira olarak belirlendi. Ters ev, her gün 09.00-20.00 saatleri arasında geziliyor.


Projenin ortaklarından Kaan Karahan, "Rusya’daki bir arkadaşımız ’Antalya’da her şey var ters ev yok’ diyerek bize böyle bir ev yapmayı teklif etti. 1...