04 / 05 / 2024

türkiye toki hastaneleri

türkiye toki hastaneleri

Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında Türkiye'de önemli çalışmaların yapıldığını söyleyen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, yurtdışına da yardım elinin uzatıldığına dikkat çekti. Kafkas, nisan ayında Somali'de yeni bir hastane açılacağını söyledi...

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Türkiye'nin şehir hastaneleri dünya markası oldu!

Kayseri Şehir Hastanesi ile birlikte 5 bin 115 yatak kapasiteli 4 ayrı şehir hastanesi Türkiye’yi sağlıkta marka olan dünya ülkeleri arasına girmesini sağladı. 

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

TOKİ Türkiye- İran sınırına duvar inşa ediyor!

TOKİ, Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapacak. Sınır duvarının inşaatı başladı.

Türkiye'de her yıl TOKİ özel sektör işbirliği ile 700 bin konut üretiliyor!

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Medeniyetler İttifakı İstanbul Konferansları”nın beşincisi düzenlendi.

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

Türkiye'ye 41 bin yataklı akıllı hastaneler geliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel işbirliği ile gerçekleştirilen "Şehir Hastaneleri" projesiyle, Türkiye 41 bin 091 yataklı hastanelerine kavuşacak. Hastanelerin 6 ile 8 tanesi bu sene hizmete açılacak.

Darbe yabancı yatırımcıyı durdurmadı, Türkiye ilgisi sürüyor!

FETÖ'nün darbe girişimine rağmen yabancı kuruluşların Türkiye ilgisi sürüyor. Son olarak İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projelerine, tamamı yabancı kuruluşlardan 1,1 milyar dolar finansman sağlandı.

Türkiye, TOKİ ile Venezuela'ya gelmeli!

Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, yatırım yapmak isteyen Türk iş adamlarının ülkesine gelebileceğini belirterek, "Türkiye'nin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte Venezuela'ya gelmesini ve bunun karşılığında petrokok almasını bekliyoruz" dedi.

TOKİ Türkiye'ye ucuz konut kazandırmalı!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Kutlu bugünkü yazısında TOKİ projelerini değerlendirdi. Kutlu, ''TOKİ’nin işi, Türkiye’ye ucuz konut kazandırmak'' dedi.

türkiye toki hastaneleri Haberi

türkiye toki hastaneleri


Yurt dışına yardım elini uzatan Türkiye, kısa süre önce hizmete giren Sudan'daki hastanenin ardından nisan ayında Somali'de yeni bir hastane daha açacak.


Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında Türkiye'de önemli çalışmaların yapıldığını söyleyen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, bir taraftan kamu-özel sektör ortaklığı modeli ile şehir hastaneleri kurulduğunu, diğer taraftan da Sağlık Bakanlığı ve TOKİ'nin yatırımlarıyla hastaneler inşa edildiğini açıkladı.

Yurt genelinde devam eden 324 hastane inşaatının bulunduğunu, 46 hastanenin de projesinin hazırlandığını belirten Kafkas, “Türkiye'nin önümüzdeki 3 yıl içinde sağlık altyapısı problemi kalmayacak" dedi. 

Somali’de hastane açılacak

Sağlık alanındaki vizyonun Türkiye ile sınırlı olmadığını vurgulayan Kafkas, yurt dışındaki çeşitli bölgelerde de hastaneler yaptıklarını ya da gelişmesine yardımcı olduklarını dile getirdi. 

Kafkas, şunları söyledi: "Kısa süre önce Sudan'da bir hastane açtık, nisan ayında yine Somali'de açacağız....