22 / 05 / 2024

türkiyede Bacasız sanayi

türkiyede Bacasız sanayi

Yabancı sermaye ve cari açıkla ilgili dalgalanmaların yaşandığı ortamda 'bacasız sanayi' olarak da adlandırılan turizm, Türkiye'ye geçen yıl günlük yaklaşık 88.5 milyon dolar girdi sağladı...

Bacasız sanayi günlük 88,5 milyon dolar getirdi!

Yabancı sermaye ve cari açıkla ilgili dalgalanmaların yaşandığı ortamda "bacasız sanayi" olarak da adlandırılan turizm, Türkiye'ye geçen yıl günlük yaklaşık 88,5 milyon dolar girdi sağladı...

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bildik tarafından kuruldu.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Deniz Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Deniz tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Astan tarafından kuruldu.

Çelikdağ İnşaat Taahhüt Gıda Nakliye Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikdağ İnşaat Taahhüt Gıda Nakliye Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadağ ve Mustafa Özçelik ortaklığında kuruldu.

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gülçığ, Gökhan Bayat ve Selim Akyüz tarafından kuruldu.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Altınkut Uncuoğlu, Göksel Evci, Yıldız Aydın ve Yunus Emre Aktaş ortaklığıyla kuruldu...

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

 Aktaş Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Isı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Isı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Tajdin Aktaş tarafından kuruldu. 

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu. 

UNK Elektrik İnşaat Taahhüt Reklam Promosyon Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UNK Elektrik İnşaat Taahhüt Reklam Promosyon Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kızıldağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

türkiyede Bacasız sanayi Haberi

türkiyede Bacasız sanayi

Yabancı sermaye ve cari açıkla ilgili dalgalanmaların yaşandığı ortamda 'bacasız sanayi' olarak da adlandırılan turizm, Türkiye'ye geçen yıl günlük yaklaşık 88.5 milyon dolar girdi sağladı. Tarihiyle, iklimiyle, deniz ve güneşiyle ve kaliteli turistik tesisleriyle ilgi çeken Türkiye'ye gelen turist ve buna orantılı olarak sektörden elde edilen gelir her geçen yıl artıyor. Türkiye'nin turizm geliri geçen yıl ilk kez 30 milyar doları aşarak 32 milyar 310 milyon 424 bin dolar olarak gerçekleşti. Bu rakam Türkiye'ye geçen yıl turizm sektöründen günlük olarak ortalama 88.5 milyon dolar, saatte ise yaklaşık 3.7 milyon dolar döviz girişi olduğuna işaret ediyor. Verilere göre Türkiye'ye son 10 yılda (20042013), nüfusunun 4 katma yakın yaklaşık 302.6 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Türkiye'nin aynı dönemdeki toplam turizm geliri de 241...