05 / 05 / 2024

türkiyede daire fiyatları

türkiyede daire fiyatları

Dünyada ekonomik büyümeye yönelik endişeler artsa da bazı ülkelerde emlak fiyatları hız kesmeden yükseliyor. Global Property Guide'ın hazırladığı ve dünyanın önde gelen ekonomilerinin yer aldığı ülke sıralamasına göre Türkiye'nin yeri çok çarpıcı.

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Ukrayna'da yeni binalarda daire fiyatları değişti!

Ukrayna'da son 10 yıl içerisinde yeni yapılan binalarda daire fiyatları gittikçe artıyor. LUN portalı kurucu ortağı Andrey Mima son 10 senelik daire fiyatlarının verilerini paylaştı. 

Bizim Mahalle satılık daire fiyatları 2021!

Bizim Mahalle satılık daire fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle satılık daire fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'da ilçe ilçe yatırımlık daire fiyatları!

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte yatırım yapmak isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki İstanbul'da en ucuz evler nerede? İşte ilçe ilçe yatırımlık daire fiyatları...

Altındağ'da daire fiyatları 1 milyona yaklaştı!

Tamamı gecekondu olan ve bu gecekonduların fiyatı yaklaşık 10 bin TL olan Ali Ersoy’da daire fiyatları kentsel dönüşümle birlikte 1 milyon TL’ye kadar yükseliş gösterdi. 

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede başlayan kampanya kapsamında 0,98 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor Peki Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Özbostan İnşaat Manzara 7/24 daire fiyatları!

11 ay sonra konut teslimlerin gerçekleşeceği Özbostan İnşaat Manzara 7/24 daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında yükseliyor.

türkiyede daire fiyatları Haberi

türkiyede daire fiyatları

Dünyada ekonomik büyümeye yönelik endişeler artsa da bazı ülkelerde emlak fiyatları hiç hız kesmeden yükseliyor. Global Property Guide'm hazırladığı ve dünyanın önde gelen ekonomilerinin yer aldığı ülke sıralamasına göre Türkiye'nin yeri de çok çarpıcı. Türkiye emlak fiyatı artışında dünyanın önde gelen ülkelerini solladı. Dünya emlak piyasasında, bu yılın 3. çeyreğinde 39 ülkenin 32'sinde ev fiyatlarında artış yaşanırken yalnızca 7 ülkede düşüş geçekleşti. Türkiye emlek fiyat artışında Dubai'nin ardından en çok yükselen ikinci ülke oldu. Global Property Guide tarafından hazırlanan emlak fiyat artış analizine göre sıralama şöyle: 


1- DUBAİ 

Dubai ev fiyatları artışında birinciliği bu yıl da kimseye kaptırmadı. Yüzde 27.32'lik büyük artışla geçen yılın değerlerini de geride bıraktı. Geçen yılki artış yüzde 23.42'di. 



2-TÜRKİYE 

Türkiye son yıllarda ev fiyatlarında hem çift haneli hem...