02 / 05 / 2024

Türkiyede düzenlenen fuarlar

Türkiyede düzenlenen fuarlar

Son yıllarda Avrupa'nın önemli fuarcılık merkezlerinden biri haline gelen Türkiye, gelecek ay 50 organizasyona ev sahipliği yapacak. Gelecek ay 16 farklı şehirde 50 fuar organizasyonu gerçekleştirilecek.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Loys İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loys İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Solak tarafından kuruldu.

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Tapu Sicil Müdürlüklerince Düzenlenen Resmi Senetlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30825 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

FNKSYN İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FNKSYN İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tunceli tarafından kuruldu. 

Ryan İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nasseh Allı tarafından kuruldu. 

Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke!

Türkiye 150 ülkeyi kapsayan bir araştırma sonucunda, LEED yeşil bina sertifikası alan ülkeler sıralandı. Buna göre, Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke oldu.

Kiracılara müjde! Kira artışında TÜFE dönemi resmen başladı!

TBMM Genel Kurulu’nda dün gece torba kanun görüşmeleri sırasında kiracıları sevindirecek çok önemli bir düzenleme yapıldı. Kira artışında TÜFE dönemi başladı.

Mzn Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mzn Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kurtoğlu ve Enbiya Gül ortaklığında kuruldu. 

Akkayalar Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkayalar Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Elim Kaya tarafından kuruldu. 

T N D Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T N D Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Rıza Demirci tarafından kuruldu. 

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel tarafından kuruldu. 

Türkiyede düzenlenen fuarlar Haberi

Türkiyede düzenlenen fuarlar


Son yıllarda Avrupa'nın önemli fuarcılık merkezlerinden biri haline gelen Türkiye'de gelecek ay 50 fuar düzenlenecek.  


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yetkililerinden alınan bilgiye göre, gelecek ay 16 farklı şehirde 50 fuar organizasyonu gerçekleştirilecek.  


Ekim ayında 23 fuara ev sahipliği yapacak İstanbul ilk sırayı alırken, ikinci sıradaki Antalya'da 5, üçüncü sıradaki başkent Ankara'da 4 fuar yapılacak. 


Mersin ve İzmir üçer fuarla dördüncü sırayı paylaşırken, Bursa, Van ve Gaziantep'te ikişer, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kütahya, Malatya ve Tokat'ta birer fuar organize edilecek.  


Dünya mücevher sektörü fuarları arasında ilk 5 içinde yer alan "Istanbul Jewelry Show", gelecek ay düzenlenecek fuarlar arasında dikkat çekiyor. 29 yıldır kesintisiz olarak gerçekleştirilen Istanbul Jewelry Show, 16-19 Ekim tarihlerinde sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi'nde bir araya getirecek. 


Fuar, Doğu...