05 / 05 / 2024

türkiyede imalat sanayi ekonomideki yeri

türkiyede imalat sanayi ekonomideki yeri

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi'ndeki yükselişe ilişkin, "Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor." ifadesini kullandı.

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Davul tarafından kuruldu.

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Siso ve Levent Yıldız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukala Caddesi'nde kuruldu.

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Boğa ve Yakup Boğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart Pendik, Çınardere Mahallesi, Olimpiyat Caddesi'nde kuruldu.

Özyaşam Yapı İnşaat Akaryakıt Kuyumculuk Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşam Yapı İnşaat Akaryakıt Kuyumculuk Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Cerenoğlu ve Sabri Kılıç ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik Kütük Ev Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahhatin Halim tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Gökçeali Caddesi'nde kuruldu.

Erdem Bedir İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Bedir İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Bedir, Musa Bedir, Ersin Bedir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu.

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Yediemirler Sokak'ta kuruldu.

HBS Yapı İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HBS Yapı İnşaat Taahhüt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bayram Yıldırım ve Halis Yıldırım ortaklığıyla 50 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Dilektaşı Sokak'ta kuruldu.

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertaş Mühendislik Tarım ve Hayvancılık İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedülhan Ertaş tarafından 150 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Esenyurt, Balık Yolu Mahallesi, 492 Sokak'ta kuruldu.

SML Mimarlık İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

SML Mimarlık İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Müge Tan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kuriş tarafından 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Arsen Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsen Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Diril Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Solmaz Polat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

türkiyede imalat sanayi ekonomideki yeri Haberi

türkiyede imalat sanayi ekonomideki yeri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından İSO Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi'ne ilişkin değerlendirmede bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; endeksteki yükselişe dikkati çeken Albayrak, "Endeks, son 5 ayda ilk kez eşik değerin üzerine çıkarak temmuzda 53 düzeyinde gerçekleşti. Kimse merak etmesin, Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor." değerlendirmesinde...