05 / 05 / 2024

türkiyede İş güvenliği

türkiyede İş güvenliği

Türkiye ayağı Kariyer.net tarafından yürütülen "Global İşgücünün Şifresi" Araştırması Türkiye sonuçları açıklandı.İş arayanlara hangi ülkelerde çalışmak istedikleri ve hangi faktörlerin onları yurtdışında çalışmak için motive ettiği soruldu.

İş güvenliği her sektörün sorunu!

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından iş güvenliği yeniden gündeme geldi. Türkiye’de sık sık gündeme gelen ve büyük acıların yaşandığı iş kazaları akıllara “alınan önlemler yetersiz mi kalıyor” sorusunu getiriyor.

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Depremin zararını azaltmanın yolu yapı güvenliği ve bilinçlenme!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, depremin Türkiye’nin en önemli gerçeği olarak kabul edildiğini dile getirerek, deprem zararını azaltmanın yolunun yapı güvenliği ve bilinçlenme olduğunu söyledi.

Deprem güvenliği için yapı zemin uyumu büyük önem taşıyor!

Türkiye'nin fay hattı üzerinde bulunması ve son dönemlerde peş peşe yaşanan depremler yapı zemin uyumunu yeniden gündeme getirdi. Prof. Dr. Sami Arsoy, "Deprem güvenliği açısından zemine uygun bir şekilde yapılaşmaya gidilmesi çok daha önemli." dedi...

Havelsan'ın inşaatından düşen iş güvenliği uzmanı hayatını kaybetti!

Havelsan'ın Ankara'da devam eden inşaatında çalışan İş Güvenliği Uzmanı Yüksel Erdoğan Alayoğlu, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti... 

Akiş GYO Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı!

Akiş GYO, TÜV Thüringen e.V. (Alman Akreditasyon Kurumu-DAkkS) tarafından akredite edilerek ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı...

Kanal İstanbul, milli güvenliği ilgilendiren bir proje!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, Kanal İstanbul Projesi'nin, milli güvenliği ilgilendiren bir proje olduğunu belirterek, "Bunu bazen çarpıtıyorlar, 'rant projesi' diyorlar. Kanal İstanbul, bir çözümdür, ikinci bir su yoludur ve Türkiye'nin ulusal güvenlik meselesidir" dedi...

İş Sağlığı ve Güvenliği Mahall Bomonti sponsorluğunda tartışıldı!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi, 11-13 Ekim tarihleri arasında Türkerler Holding desteğiyle gerçeleşti. 

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakuş tarafından kuruldu.

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım!

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği belgelendirmelerine başladı.

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birel İş Güvenliği Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Birel tarafından kuruldu. 

Türkerler ve İZSİAD ortaklığında İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi yapıldı!

İZSİAD tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü Türkerler Holding - Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı.

THBB, özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verecek!

Türkiye'de standartlara uygun beton üretilmesi için 29 yıldır çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), , iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimler başlatıyor. 

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ali Adnan Hüyük tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

türkiyede İş güvenliği Haberi

türkiyede İş güvenliği

Türkiye ayağı Kariyer.net tarafından yürütülen "Global İşgücünün Şifresi" Araştırması Türkiye sonuçları açıklandı. İş arayanlara hangi ülkelerde çalışmak istedikleri ve hangi faktörlerin onları yurtdışında çalışmak için motive ettiğinin sorulduğu araştırmadan, Türkiye için çıkan en çarpıcı sonuç dünya genelinde 7. sırada olan iş garantisi konusunun Türkiye’de 2. sırada gelmesi. İşini sevmek ve takdir edilmek ise dünyanın her yerinde en büyük motivasyon kaynağı.


Dünya çapında lider İnsan Kaynakları sitelerinden oluşan, online işe alım ağı The Network ve dünyanın lider yönetim danışmanlığı firmalarından The Boston Consulting Group (BCG) tarafından tüm dünyada gerçekleştirilen; Kariyer.net’in de Türkiye ayağını yürüttüğü "Global İşgücünün Şifresi" Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Araştırma 189 ülkede 200.000'den fazla farklı sektörlerde mühendis, işçi, doktor, kamu çalışanları gibi farklı iş gruplarına yapılan anket ve bu ankete...