28 / 04 / 2024

İş Sağlığı ve Güvenliği Mahall Bomonti sponsorluğunda tartışıldı!

İş Sağlığı ve Güvenliği Mahall Bomonti sponsorluğunda tartışıldı!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi, 11-13 Ekim tarihleri arasında Türkerler Holding desteğiyle gerçeleşti. 



Bu yıl 5'incisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi Türkerler Holding'in desteği ile düzenlendi. Firma, 11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen zirvede ulusal ve uluslararası firmalar, iş güvenliği alanındaki deneyim ve uygulamalarını paylaştı. 

Zirve’ye ana sponsor olarak destek veren Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin “Türkerler Holding olarak, çok uzun zamandır inşaat sektörünün içerisindeyiz. Deneyimlerimizle iş sağlığı ve güvenliği özelinde sektörü yönlendirecek pozisyondayız. Mahall Ankara, Çiftçi Towers ve Mahall Bomonti  İzmir  projelerinde en önem verdiğimiz konu iş sağlığı ve güvenliği. Çünkü iyi bir projenin temelleri sağlamlıkla ve çalışanlarını önemsemekle atılır. Önümüzdeki dönem planlarımızda da iş sağlığı ve güvenliğini daha fazla geliştirmek, yaptıklarımızın üzerine daha fazlasını katmak üzerine çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

 Mahall Bomonti İzmir’in ana sponsor olduğu zirvede konuşan İş Güvenliği Şefi Caner Cehiz, “Türkerler Holding, İnşaat sektörüne liderlik eden bir marka olarak, iş sağlığı ve güvenliğine yüksek düzeyde önem veriyor. Konu özelinde aldığımız tedbirler, ekipmanlarımız ve hizmetlerimiz örnek teşkil edecek nitelikte” dedi. 

Panelle ilgili konuşan Cehiz, “Türkerler Holding’in 5. İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ana sponsorluğunu üstlenme sebebi konunun önemi hakkında sektöre liderlik etmekti. Biz iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerek teknik uygulama gerekse eğitim açısından tüm sorumluluklarını yerine getiren bir firmayız. Bu konuda çalışmalarımız, dünyadaki yenilikleri de takip ederek her daim sürüyor. Deneyimlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. İş sağlığı ve güvenliğinin tüm sektörlerde önemsenmesini arzu ediyoruz. Çalışmalarımızın sektörlere örnek olmasını umuyoruz.” açıklamasında bulundu.


Geri Dön