21 / 05 / 2024

türkiyede iş makineleri üretimi 2014

türkiyede iş makineleri üretimi 2014

Türkiye İş Makinalan Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) Yönetim Kurulu Başkam Halil Tamer Öztoygar, inşaat ve otomotiv sektörlerinde yaşanan durgunluğun iç pazarda, iş ve inşaat makineleri satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi...

Arçelik kapsüllü Türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 listesi

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için tek ihtiyacınız Arçelik Türk kahvesi makineleri! Peki Arçelik türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

TürkTraktör iş makineleri tesisinin üçüncüsünü açtı!

TürkTraktör, Türk inşaat sektörünün ihtiyaçlarını, ‘her zaman daha iyisini yapma yaklaşımı’ ve yüksek teknoloji ürünü iş makineleriyle karşılıyor. Yeni iş makineleri tesisi, Marmara Bölgesi’ne son teknoloji ürünleriyle ve servisiyle hizmet verecek.

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abit Tüfekçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Eyüp, Nişancı Mahallesi, Defterdar Caddesi'nde kuruldu.

Kenan Kalı: Kenti ileriye götürmek için toplantılar düzenlenmeli!

İzmir'in iş dünyasına sahip çıkması gerektiğini belirten Kalı, "Kenti ileriye götürmek için kanaat önderleri toplantılar düzenlemeli" dedi.

Muğla Menteşe Göleti kamulaştırma işlemleri başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kavaklıdere Menteşe Göleti ve Sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüm Türkiye için olmazsa olmaz bir reform!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Real Merter projesini ziyaret etti. Yıldırım, dönüşümün Türkiye için olmazsa olmaz bir reform olduğunu söyledi.

Endonezya'ya yatırım yapacak Türk İşadamlarına özel teşvik uygulanacak!

Endonezya’da yabancı yatırımlara yönelik herhangi bir kısıtlama olmadığına dikkat çeken Büyükelçi Wardana, aksine Türk işadamlarının yatırımının memnuniyetle karşılandığını, az gelişmiş bölgelere yapılan yatırımlarda özel teşvik uyguladıklarını söyledi.

İmar sorunları Türkiye için imaj kaybı oluyor!

2015’te Türkiye’de 1 milyar TL’lik ticari gayrimenkul alım-satım işlemine aracılık ettiklerini belirten Avi Alkaş, bu işlemlerde yabancı payının ‘sıfır’ olduğunu söyledi. Alkaş, imar sorunlarının Türkiye için imaj kaybı olduğunu vurguladı.

Rusya inşaatta Türk işçi çalıştırabilecek şirketlerin listesi yayınlanmadı!

Rusya Federasyonu hükümeti, 53 şirketin önümüzdeki yıl da Türk işçi çalıştırabilmesine izin veren yasayı onayladı. İnşaat, otomotiv ve tesisatçılık alanlarında faaliyet gösterdiği belirtilen şirketlerin listesi henüz yayınlanmadı.

Erzincan'da Ahıska Türkleri için yapılan evlerin ilk etabı tamam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile Ukrayna'dan getirilmesi planlanan Ahıska Türkleri için Erzincan'daki Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan dubleks konutların ilk etabı olan 150'si tüm eşyalarıyla tamamlandı.

Rusya'da Yapı Fuarı'na katılacak 40 Türk iş adamı gözaltında!

Uçak krizi sonrası Rusya’dan Türk iş adamlarına büyük darbe geldi. Rus polisi, bir fuar organizasyonu için Rusya’ya giden 40 Türk işadamını göz altına aldı. İşadamlarına 4 biner ruble ceza kesildiği, ancak gözaltı işleminin devam ettiği öğrenildi.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

türkiyede iş makineleri üretimi 2014 Haberi

türkiyede iş makineleri üretimi 2014

Türkiye İş Makinalan Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) Yönetim Kurulu Başkam Halil Tamer Öztoygar, bu yılın ilk yarısında inşaat ve otomotiv sektörlerinde yaşanan durgunluğun iç pazarda, iş ve inşaat makineleri satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi. Bu yüzden satışlarda bir önceki yıla kıyasla yüzde 36.5'lik düşüş yaşandığı bilgisini veren Öztoygar, "Bu olumsuzluğu geçici olarak gören sektörümüz önümüzdeki yıllarda da 2023 yılı için belirlediği hedeflere ulaşmaya çalışacak. Sektör olarak Cumhuriyetin 100'üncü yılında, 2023 vizyonu doğrultusunda, 10 milyar dolarlık ihracat, 30 bin adet iş ve inşaat makinesi yıllık satış adedi ile dünyada ilk sekiz, Avrupa'da ise ilk üç pazar arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Sektörün 2013 yılında, yüzde 4.3 oranında büyüdüğü bilgisini veren Halil Tamer Öztoygar, anılan dönemde 4.7 milyar dolarlık ihracat yapıldığını kaydetti. Öztoygar;...