22 / 07 / 2024

türkiyede krizin sonu

türkiyede krizin sonu

Finansinvest Yurtiçi Sermaye Piyasaları Grup Yöneticisi Tunç Yalav, 'tutsat'a (mortgage) dayalı likidite sıkıntısının Türkiye'ye yansıdığını belirtip krizde sonları yaklaşıldığını tahmin ettiklerini söyledi.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin nüfusu 85 milyon 372 bin 377 oldu

Türkiye'nin nüfusu, 2023 yılında bir önceki seneye oranla 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 olduğu açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları"nı da duyurdu.

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Araçlarda hangi renk daha fazla değer kaybediyor? Şoke eden sonuçlar açıklandı!

Amerika’da 3 yaşındaki 1,3 milyondan fazla ikinci el otomobil üzerinden gerçekleştirilen araştırma ile otomobillere en fazla değer kaybettiren renkler belli oldu. iSeecars tarafından yapılan araştırmanın sonuçları yayımlandı.

Şaşırtan araştırma! Ofisler boş kaldı!

Pandemi sonrası çalışma yönelimiyle ilgili yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar verdi. İngiltere'de 43 şirketin katıldığı araştırmaya göre; çalışanların çoğu evden çalışmaya geçti. . Rapora göre, çalışanlar haftada ortalama 1 buçuk günü ofiste geçiriyor.

Akaryakıta gelen zamların araç kullanımını nasıl etkilediği araştırıldı… Sonuçlar çarpıcı gerçeği ortaya çıkardı!

Araştırma şirketi Ipsos, araç sahiplerinin geçmişe göre bugünkü kullanma durumları, araçları ile alışverişe, işe gitme ya da hafta sonu gezmeye gitme davranışlarını mercek altına aldı. İşte araştırmanın detayları…

Nejat Özonay 2022 ekonomisini 1990'lar ile karşılaştırdı! İşte sonuç!

Ekonomist ve bankacı Nejat Özonay, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden 2022 ekonomisini değerlendirdi. Özonay, 2022 ekonomisini 1990'lar ile karşılaştırdı. İşte sonuç!

Yoksulluk sınırı 20 bin TL’yi aştı! Bekar bir çalışanın ‘yaşama maliyeti’ 8 bin TL’den daha fazla!

Türk-İş'in Haziran 2022 araştırmasıyla açlık ve yoksulluk sınırındaki artış ortaya çıktı. İşte araştırmanın sonuçları...

Pütürge kura sonuçları 14.02.2022!

Pütürge kura sonuçları 14.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Pütürge kura sonuçları 14.02.2022 ve proje detayları...

Ev arayanların yüzde 66'sının bütçesi 500 bin liranın altında!

Türkiye'de Kasım ayı itibariyle el değiştiren gayrimenkuller ile ilgili yapılan araştırmaların sonuçları Emlakjet tarafından yayınlandı. Yayınlanan rapora göre emlak sektöründe ki hareketlenmeler işte şu şekilde...

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Bütçe gelirleri geçen yıl 1 trilyon 29,5 milyar lira, bütçe giderleri ise1 trilyon 202,2 milyar lira olarak hesaplandı.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Bütçe gelirleri kasım ayında 109,7 milyar lira, giderleri ise 96,3 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe kasım ayında 13,4 milyar lira fazla verirken ocak-ekim döneminde, 132,1 milyar lira açık verdi.

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Bütçe gelirleri ekim ayında 92,8 milyar lira, giderleri 97,7 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe ekimde 4,9 milyar lira, ocak-ekim döneminde de 145,5 milyar lira açık verdi.

türkiyede krizin sonu Haberi

türkiyede krizin sonu

Krizin yurtdışında çözümlene- mediğini ifade eden Yalav, "İlk başlarda 3 milyar dolar civarında tahmin edilen boyut 300 milyar dolar seviyesine çıktı. Şimdi bunun son noktasını yaşıyoruz. Sonralara yaklaştığımızı tahmin ediyorum. Orta ve uzun ölçekte bir rahatlama ve büyümenin devamını öngörüyoruz.' diye konuştu. Şirket evliliklerine de dikkat çeken Yalav, Türkiye'de şirket evliliklerinin artacağını dile getirdi. Türkiye'de büyük holdinglerin yabancı ortaklıklarının belli noktaya kadar geldiğini, bundan sonra orta ölçekli şirketlerde büyümelerin yaşanacağını aktaran Yalav, şu bilgileri verdi; 'Türkiye'ye bir üst seviyeye çıkartacak olan gelişmeler Anadolu'da yaşanacak ve Gaziantep bu açıdan bölgesel bir güç olacak"