08 / 05 / 2024

Türkiyede ofis ve lüks konut

Türkiyede ofis ve lüks konut

ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Nisan 2013'te adım attığı Türkiye pazarında ofis sayısında yüzde 350, danışman sayısında yüzde bin büyüme yakaladı.

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Avrupa Konutları Kale’nin ofis ve dükkanları satışa çıkıyor!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da, Kale Grubu’na ait arsa üzerinde inşa ettiği Avrupa Konutları Kale’nin ofis ve dükkanları satışa çıkıyor. Avrupa Konutları Kale’nin basın toplantısı 26 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleşecek.

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Yürünebilir Kentsel Alanlar ofis ve AVM bölümlerine bağlı mı gelişiyor?

Bir şehirde ofis ve alışveriş mekanlarının ne kadar büyük bir bölümü “Yürünebilir Kentsel Alanlar” tanımına dahilse, o şehirdeki gelir düzeyi o kadar yüksek, üniversite mezunu sayısı o kadar fazla oluyor.

Makroyapı'dan yeni ofis ve showroom!

İNŞAAT sektöründe 1996’dan bu yana faaliyet gösteren Makroyapı, yenilenen yapısı ile Çiğli’de ofis ve showroomun açtı. Firma yöneticileri Hülya Çetinok ve Hale Kayalıoğlu konuyla ilgili konuştu..

S A Saudi Taahhüt İnşaat ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

S A Saudi Taahhüt İnşaat ve Mühendislik Limited Şirketi, Amirah Othman Y Aladani, Samirah Othman Y Al Addni tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Meriç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Meriç, Ali Kahraman tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Balıkesir kağıt üretim tesisi ve enerji santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs’ta!

Balıkesir İli Altıeylül ilçesibde Albayrak Turizm Seyahat A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kağıt Üretim Tesisi Ve Enerji Santrali Projesi projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Teknik Koza İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Koza İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Yelmi, Onur Yelmi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta kuruldu.

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Dinç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Kartal'da kuruldu.

Seva Yapı Turizm Akaryakıt İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seva Yapı Turizm Akaryakıt İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Özgün Demirel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu.

Türkiyede ofis ve lüks konut Haberi

Türkiyede ofis ve lüks konut

Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer, Türkiye'nin yabancı yatırımcılar için çok cazip olduğunu belirtti. 



'ABD'Yİ GEÇER' 

Gayrimenkul yatırımları alanında ABD, Brezilya ve Çin'in ardından dördüncü sırada gelen Türkiye'nin kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Fischer "ABD'de gayrimenkul pazarında büyüme öngörümüz yüzde 10, Türkiye'nin bu oranı geçeceğine inanıyoruz. Türkiye'de ticari gayrimenkul ve lüks konutta çok büyük fırsatlar görülüyor" diye...