03 / 05 / 2024

Türkiyede teknoloji

Türkiyede teknoloji

Raporda şu değerlendirmelere yer verildi: "Küresel jeopolilitik ve ekonomik sıkıntılara rağmen uluslararası turizm, beklentilerin ötesinde büyümeye devam ediyor. Gelişen pazarlarda büyüyen orta sınıf metropollere seyahat ediyor ve alışveriş yapıyor.

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Bütün teknoloji sitelerine baktık bundan ucuzunu bulamadık! hepsi Burada'dan Samsung Galaxy S22'ye baba kampanya

Mart ayı sonunda kampanyalarını süratlendiren teknoloji mağazaları alması oldukça zor hale gelen teknolojik ürünlere kampanya yaparak müşterileri mağazalarına çekiyor. Hepsi Burada da Samsung Galaxy S22'ye piyasada olmayan indirimi yaparak teveccüh kazandı.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

Türkiye Teknoloji Vakfı'ndan açıklama!

Türkiye Teknoloji Vakfı, Gelirlerimizin tamamı kurucularımızın bağışlarından oluşmaktadır. Bugüne kadar, vakfımıza kamu tarafından devir ya da tahsis edilmiş bir gayrimenkul, kamudan aktarılmış tek kuruş yoktur" açıklaması yapıldı. 

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

THY'den Yeni Havalimanı'na yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji!

TÜRK Hava Yolları'nın (THY), bir süre önce yaptığı teknolojik yenilikle artık yolcular bir kart sayesinde uçuş sonrası uzun süre bagajlarını teslim bandının başında beklemiyor. THY'den yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji...

Gayrimenkul sektörü kayıt altına alınacak!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği TÜGEM, teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa sponsorluğunda Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik çalıştayını gerçekleştirdi.

TeknoSA 1 haftada 4 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Türkiyede teknoloji Haberi

Türkiyede teknoloji

Örneğin Fransa'nın 16 milyar euro değerindeki lüks endüstrisinin neredeyse yarısı turistlere ait. Dolayısıyla 2015 yılında turistlerin büyümeye katkı sağlayacağı öngörülüyor. Gelecek dönem mobil perakendeciliğin agresif büyümeye devam etmesi bekleniyor. 2015 yılında dünya nüfusunun yüzde 65'i akıllı mobil telefon kullanacak ve internet kullanımının yüzde 83'ü bu mobil cihazlarla olacak. Perakendecilerin bu duruma, mağaza içinde ücretsiz Wİ-Fi sunarak ve mobil dostu web sitelerini optimize ederek cevap vermeleri bekleniyor. Bunun yanında, mahremiyet ve güvenliğin önemi giderek artacak; güven, şeffaflık ve müşterilerin özel bilgilerini koruma kritik faktörler haline...