02 / 05 / 2024

türkiyedeki arge merkezi sayısı

türkiyedeki arge merkezi sayısı

Ar-Ge’de tam zamanlı çalışan kişi taban sayısının 30’a düşmesi Bosch Türkiye’yi de hareketegeçirdi. Bursa’da 2 Ar-Ge merkezi daha kurmayı planlayan Bosch, böylece Türkiye’deki Ar-Ge merkezi sayısını 5’e çıkaracak

Elektrikli otomobilde flaş gelişme! Devler yönünü Türkiye'ye kırdı

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarındaki artış, markaların yönünü Türkiye'ye çevirmesini sağlıyor. Birçok marka iddialı elektrikli modellerini yıl içinde Türkiye pazarında satışa sunarken, Tesla da Türkiye'deki merkezi için iş ilanları yayınlıyor.

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Türkiye Ticaret Merkezi Şikago'da açıldı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ABD'de kurduğu Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı bugün yapıldı.

TOBB'nin ABD’de kurduğu ticaret merkezi yarın açılıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un ABD'de kurduğu  Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı yarın gerçekleşiyor. 

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Türkiye'nin merkezi yönetim bütçesi gelirleri ağustos ayında 108,6 milyar lira, giderleri ise 80,3 milyar lira olarak kayıtlara geçti.

Şikago’ya Türk ticaret üssü kuruluyor!

ABD’deki ilk ‘Türkiye Ticaret Merkezi’ Şikago’da açılacak. Türkiye’de üretilen ürünlerin sergileneceği merkez, ortak girişimler için de buluşma noktası haline gelecek, iki ülke arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hedefinin de kapısını açacak.

Huawei, 1 milyar sterlinlik yatırımla İngiltere’yi optoelektronik merkezi yapacak!

Huawei İngiltere Basın ve Halkla İlişkiler Departmanı Müdürü Harrison, “Cambridge Bilim Parkı”nda kuracağımız Ar-Ge merkezi, İngiltere’nin optoelektronik alanında küresel araştırmaların merkezi haline gelmesini hızlandıracak” diye konuştu.  

Ankara'daki AKM yerleşkesine TÜBİTAK Bilim Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Merkezi binasnın millet bahçesinin devamı olacak şekilde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yerleşkesi'ne yapılacağını söyledi.

türkiyedeki arge merkezi sayısı Haberi

türkiyedeki arge merkezi sayısı


Geçtiğimiz 3 yılda Ar-Ge’ye 66 milyon euro yatırım yaptıklarını belirten Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young, 2013’te Türkiye’de 75 patent başvurusu yaptıklarını, vurguladı. Türkiye’de Ar-Ge çalışmalarına 2009 yılında başladıklarını aktaran Young, şunları söyledi: “Ar-Ge personeli sayısının 30’a inmesi konusunda öncü olduk. Bu değişim sayesinde iki yeni Ar-Ge merkezi için hazırlıklara başladık. Dolayısıyla Türkiye’de Ar-Ge merkezi sayımızı 5’e çıkaracağız. Bu Türkiye için iyi bir kazanım olacak. İki yeni Ar-Ge merkezini de Bursa’ya kuracağız.” 


Bosch Türkiye, Ar-Ge ihraç eder konuma geldi 

Bosch’un Türkiye’deki Ar-Ge yapılanmasının önemine değinen Steven Young, Türk mühendisliğiyle geliştirilen ürünlerin Japonya, Amerika, Çin gibi ülkelere ihraç edildiğini söyledi. Bursa’daki Ar-Ge merkezinin Bosch’un Almanya’dan sonraki en büyük Ar- Ge merkezi olduğuna dikkat çeken Steven Young, “Bosch, Bursa Ar- Ge merkezi için yüksek...