22 / 07 / 2024

türkiyedeki mülteci kampları

türkiyedeki mülteci kampları

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Mülteci kampları ile ilgili olarak, Göç İdaresi Başkanlığımız ile TOKİ olarak ortak bir çalışmamız var. Bundan sonra Göç İdaresinin mülteci kamplarıyla ilgili çalışmalarında ikili protokollerimiz olacak" dedi.

Koronavirüs inşaat sektöründeki mülteci girişimcileri daha çok etkiledi!

İmalat, perakende satış, toptan satış, hizmet ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 206 mülteci ve 177 yerli girişimci ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, mülteci girişimciler pandemiden yerli girişimcilere göre daha fazla etkilendi.

Eminevim'den mülteci çocuklara yardım eli!

Eminevim Habibullah Geredevi Vakfı’nın (HAGEV) Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nden hibe alarak hayata geçirdiği Suriyeli Mülteci Çocuklarla El Ele Projesi Gala Töreni gerçekleştirildi.

TOKİ ve Göç İdaresi mülteci kampı kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Mülteci kampları ile ilgili olarak, Göç İdaresi Başkanlığımız ile TOKİ olarak ortak bir çalışmamız var. Bundan sonra Göç İdaresinin mülteci kamplarıyla ilgili çalışmalarında ikili protokollerimiz olacak" dedi.

TOKİ, Göç İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle mülteci kampı yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göç İdaresi Başkanlığı ile iş birliği yaparak, mülteci kampları inşa edeceklerini açıkladı.

TOKİ ve Göç İdaresi Başkanlığı mülteci kampı inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göç İdaresi Başkanlığı ile iş birliği yaparak, mülteci kampları inşa edeceklerini açıkladı.

TOKİ mülteci kampı yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göç İdaresi Başkanlığı ile işbirliği yaparak, mülteci kampları inşa edeceklerini açıkladı. Turan, Türkiye'nin gelecek 50 yılını planladıklarını söyledi.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç İTÜ’de güneş enerjisini anlatacak!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği Temiz Enerji Günleri (TEG) etkinliğine konuşmacı olarak katılarak “Türkiye’de Güneş Enerji Potansiyeli ve Yatırımlar” hakkında konuşacak.

Türkiye Müteahhitler Birliği binası, Yılın En İyi Uluslararası Projesi ödülüne layık görüldü!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Zeytinburnu, Tercüman Sitesi A3 Blok'ta kuruldu.

Emre Aykar: Türk müteahhitlerinin Cezayir'deki teminat mektubu sorunu çözülmeli!

Türk müteahhitlerinin Cezayir'de teminat mektupları konusunda yaşadıkları soruna nihai çözüm bulunana kadar; Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank gibi devlet bankalarının kontr garantilerinin Cezayir devlet bankalarınca tanınmasını sağlayacak...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri odası serbest müşavirlik mühendislik hizmetleri, büro tescil ve mesleki denetim yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 12 Nisan 2014'te yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamındaki es

Kenya'dan Türk müteahhitlere davet!

Türk-Kenya İş Konseyi Ortak Toplantısı'na katılan Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta, Türk inşaat ve müteahhitlik sektörünü ülkesine davet etti. Kenyatta, “Türk müteahhitlerini ülkemizde görmekten mutluluk duyacağız" dedi...

Vali Demirtaş'tan Adıyaman'a yeni kütüphane müjdesi!

1-4 Nisan tarihleri arasında 50.’si düzenlenen Kütüphaneler Haftası Adıyaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa katılan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman’a yeni ve modern bir kütüphane müjdesi verdi...

türkiyedeki mülteci kampları Haberi

türkiyedeki mülteci kampları

Türkiye'nin gelecek 50 yılını planlayıp inşa ettiklerini ve bundan sonraki nesillerin bu süreçte sağlık kuruluşu yapma konusunda işlerini kolaylaştırdıklarını anlatan Turan, Anadolu'da 10 ila 800 yatak kapasiteli tesislerin yapımının sürdüğünü dile getirdi.


Turan, 'Bu, şu demek; önümüzdeki 50 yıl gelecek olan kuşaklar bir daha bu işle uğraşmayacaklar. Memleketin başka işiyle uğraşacaklar. Tabii buradaki, Çanakkale'deki bu hizmet de heyecan verici bir yatırım. Türkiye'nin tamamında, şu anda buraya mahsus da değil Çanakkale'ye özel bir şey de değil, Türkiye'nin tamamında yapılan hastaneleri keşke imkan olsa, açılmadan vatandaşlara gezdirebilsek.


Bütün odalar tek yatak ya da iki yataklı. Çanakkale'deki bu hastanede 500 yataktan bahsediyoruz, çoğunlukla tek ya da iki yataklı. Genel anlamda tek yataklı hastane. Tamamı bunun üzerine kurgulanmış, çok ileri teknolojiler kullanılan, yaklaşık 14 ameliyathanesi...