23 / 07 / 2024

türkiye\'deki neo avm

türkiye\'deki neo avm

KREA Group, Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ne yeni halkalar ekliyor. Krea, Eskişehir'den sonra Bahçeşehir, Esenyurt, Adapazarı ve Pendik'de de Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezi kurmak için çalışmaları başlattı.

Türkiye’deki AVM arzı 13,70 milyon metrekareye ulaştı!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı artarak 13,70 milyon metrekareye ulaştı. İşte detaylar...

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'de en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da bulunuyor.  Peki Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'deki AVM'lerde kaç metrekare kiralanabilir alan var?

Türkiye genelinde toplam 436 adet AVM bulunuyor. 2019 yılında toplam 5 yeni AVM açılırken, 2020 yılı içinde de 9 yeni AVM açılması planlanıyor. Türkiye'deki AVM'lerde kaç metrekare kiralanabilir alan var?

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Türkiye’deki AVM sayısı 361'e yükseldi!

Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks, Türkiye’deki AVM dağılımını ortaya koyduğu 4. Çeyrek AVM Raporu’nu açıkladı.

Türkiye'deki AVM sayısı yıl sonunda 411'e ulaşacak!

TÜRKİYE'nin alışveriş merkezi (AVM) haritası çıkarıldı. Mayıs itibarıyla Türkiye'de 349 AVM yer alırken, bunun yıl sonunda 411'e ulaşması bekleniyor. AVM'lerde İstanbul, Ankara ve İzmir başı çekiyor.

Türkiye'de kaç AVM var?

Türkiye’nin alışveriş merkezi (AVM) haritası hazırlandı. Mayıs itibariyle Türkiye’de 349 AVM yer alırken, bunun yıl sonunda 411’e ulaşması bekleniyor. 2017 sonunda kadar sayı 454’e çıkacak.

Türkiye'deki Forum AVM'ler çevre yönetimi sertifikası alacak!

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

Türkiye'deki tüm koğuş tipi yurtlar kapanacak!

Hükümet Sincan Yetiştirme Yurdu'nda 17 yaşındaki çocukların küçük çocukları darp etmesine yönelik yaşanan olayın ardından Türkiye'deki tüm koğuş tipi yurtları kapatmak için düğmeye bastı.

Türkiye'deki marka projeler Azerbaycan'da görücüye çıkacak!

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Azerbaycan’da Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak. 7-19 Aralık 2015’de gerçekleştirilecek Recexpo Fuarı, sektörde birçok ilkleri barındırıyor…

türkiye\'deki neo avm Haberi

türkiye\'deki neo avm

Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin yeni halkalarının tanıtımını önümüzdeki Salı günü gerçekleştirecek olan Krea Group, 5 yeni projenin lansmanını yapacak. Krea Group İcra Kurulu Başkan'ı Hakan Kodal ve Reval İcra Kurulu Başkan'ı Maxence Liagre'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bu 5 yeni projenin tanıtımında, projeler hakkında ayrıntılı bilgi verilecek. Merrill Lynch ile birlikte kurduğu gayrimenkul fonu ve hayata geçireceği 5 yeni proje ile Krea; kuruluşunun 1'nci yılında, Euromoney Liquid Real Estate Awards 2007 yılının en başarılı "Gayrimenkul Geliştirme  Şirketi" ve "Fon Yöneticisi" ödüllerini aldı. Tüm bunların sonucunda, daha birinci yılını doldurmadan Türkiye'de açılan Neo Alışveriş ve Eğlence Merkezleri'nin sayısı 4'e ulaşmış...