16 / 05 / 2024

türkiyenin ev tekstil ürünleri yurtdışına satılıyormu

türkiyenin ev tekstil ürünleri yurtdışına satılıyormu

Türkiye’nin tekstildeki üretim gücü, ev tekstilinde de kendini gösteriyor. 2013’te 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı yaptık. Üstelik bu ihracatın büyük bölümü ‘orta üst’ segmentteki müşterilere yönelik ürünlerle gerçekleştirildi...

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Aile Bakanlığı'nın ödemesini beklemeyin tüm ev hanımları hemen bunu yapıp para kazanın

Aile Bakanlığı tarafından ev kadınlarına ödeme yapılıyor. Ancak ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri birçok alan var. İşte o alanla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü, ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını açıkladı. Peki, 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Madame Coco tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! Madame Coco 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil markası Madame Coco’da tüm ürünlerde yüzde 50 indirime ek yüzde 15 indirim kampanyası sizleri bekliyor. İşte Madame Coco yüzde 65 indirimli ürünleri...

English Home'da tüm ürünlerde geçerli yüzde 70’e varan indirim! English Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Ev tekstil markası English Home büyük indirim kampanyasıyla karşımızda. Tüm ürünlerde geçerli sepette yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirimle hesaplı alışveriş sunuyor. İşte English Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

A101 ev tekstil ürünleri 32,95 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte A101 2022 fiyat listesi...

A101 ev tekstil ürünlerinin kampanyalı fiyatlarının rakamlarını açıkladı. Peki A101 kampanyalı ev tekstil ürünleri kaç TL? İşte fiyat listesi...

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulki Çiftçi, İsmail Karabulak ve Salih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Siemens Ev Aletleri İstanbul’da iki yeni mağaza açtı!

Siemens Ev Aletleri, İstanbul’da iki yeni "deneyim" mağazası açtı. Siemens Ev Aletleri’nin zengin ürün çeşitliliğini, tasarımlarını ve teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

türkiyenin ev tekstil ürünleri yurtdışına satılıyormu Haberi

türkiyenin ev tekstil ürünleri yurtdışına satılıyormu


Türkiye’nin tekstildeki üretim gücü, ev tekstilinde de kendini gösteriyor. 2013’te 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı yaptık. Üstelik bu ihracatın büyük bölümü ‘orta üst’ segmentteki müşterilere yönelik ürünlerle gerçekleştirildi. Sektörde dünya payımız yüzde 5’e ulaştı.


ÜRETİM, istihdam ve ihracatta lokomotif sanayi sektörümüz olan tekstildeki uzmanlığımız bu konuda yan sektörlere de yansıyor.  Ev tekstili sektörü bu konudaki en iyi örnek. Türkiye, 2013’te, 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı gerçekleştirdi. Bu ihracatın büyük bölümü de orta ve üst segment grubu ürünlerden sağlandı. Türkiye’nin dünya ev tekstili pazarındaki payı ise yüzde 5’e çıktı.  Sektörün üretim ve pazarlama merkezi ise İstanbul ve Bursa.


UTİB’İN GAYRETLERİ

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği, Türkiye’nin ev tekstili konusunda gelişmesine çok önemli katkılar  sağlayan bir örgüt olarak öne çıkıyor. UTİB Başkanı İbrahim...