15 / 05 / 2024

türkiyenin ev tekstili ihracatı ne kadar

türkiyenin ev tekstili ihracatı ne kadar

Türkiye’nin tekstildeki üretim gücü, ev tekstilinde de kendini gösteriyor. 2013’te 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı yaptık. Üstelik bu ihracatın büyük bölümü ‘orta üst’ segmentteki müşterilere yönelik ürünlerle gerçekleştirildi...

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Şok markette Çelik termos 249.90, popcorn makinesi 239.90 TL'ye düştü! Bu fırsat kaçmaz!

Haftalık aktüel ürünlerini yayınlayan Şok market, Şok Market, temel gıda ürünleri, ev temizlik ve kişisel bakım ürünleri, taze meyve-sebzeler, et ve süt ürünleri gibi temel tüketim ürünlerinin yanı sıra, giyim, ev tekstili, küçük ev aletleri, oyuncak ve hediyelik eşya gibi ürünleri de müşterilerine

Aile Bakanlığı'nın ödemesini beklemeyin tüm ev hanımları hemen bunu yapıp para kazanın

Aile Bakanlığı tarafından ev kadınlarına ödeme yapılıyor. Ancak ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri birçok alan var. İşte o alanla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü, ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını açıkladı. Peki, 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Siemens Ev Aletleri İstanbul’da iki yeni mağaza açtı!

Siemens Ev Aletleri, İstanbul’da iki yeni "deneyim" mağazası açtı. Siemens Ev Aletleri’nin zengin ürün çeşitliliğini, tasarımlarını ve teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkler ev alma umudunu yitirmiyor!

Türk insanı ev almaktan vazgeçmiyor. Türkiye genelinde 5 milyon 532 bin 989 kiracı arasından 3 milyon 928 bin 422'si bir gün ev sahibi olacağını düşünürken, 1 milyon 604 bin 567 kişi hiç ev sahibi olamayacağı düşünüyor.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

türkiyenin ev tekstili ihracatı ne kadar Haberi

türkiyenin ev tekstili ihracatı ne kadar


Türkiye’nin tekstildeki üretim gücü, ev tekstilinde de kendini gösteriyor. 2013’te 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı yaptık. Üstelik bu ihracatın büyük bölümü ‘orta üst’ segmentteki müşterilere yönelik ürünlerle gerçekleştirildi. Sektörde dünya payımız yüzde 5’e ulaştı.


ÜRETİM, istihdam ve ihracatta lokomotif sanayi sektörümüz olan tekstildeki uzmanlığımız bu konuda yan sektörlere de yansıyor.  Ev tekstili sektörü bu konudaki en iyi örnek. Türkiye, 2013’te, 3.1 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı gerçekleştirdi. Bu ihracatın büyük bölümü de orta ve üst segment grubu ürünlerden sağlandı. Türkiye’nin dünya ev tekstili pazarındaki payı ise yüzde 5’e çıktı.  Sektörün üretim ve pazarlama merkezi ise İstanbul ve Bursa.


UTİB’İN GAYRETLERİ

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği, Türkiye’nin ev tekstili konusunda gelişmesine çok önemli katkılar  sağlayan bir örgüt olarak öne çıkıyor. UTİB Başkanı İbrahim...