22 / 05 / 2024

türkiyenin neresinde en az ev satılıyor

türkiyenin neresinde en az ev satılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, yılın 11 ayında en fazla bağımsız bölüm satışı 258 bin 106 ile İstanbul'da yapılırken, Hakkari 89 satışla son sırada kaldı...

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?

Başakşehir Kent Meydanı projesi "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıtla tanıtılıyor. 2016 yılının sonunda tamamlanacak olan kent meydanı Taksim meydanının iki katı büyüklüğe sahip olacak.

Trabzon’da Türkiye’nin en büyük hayvan bakım merkezi yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanının yapımına Trabzon’da başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her canlı bizim için çok değerlidir” dedi.

Arçelik, Türkiye'nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor!

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski eşyaları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor...

Seranit Grup’a Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi ödülü!

Seranit Grup, 2014 yılında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görüldü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Türkiye’nin en büyük 3D yer boyaması Viaport’ta!

Türkiye'nin en büyük 3D yer boyaması Viaport'ta yapıldı. Dünyada oldukça popüler olan 3D yer boyama sanatı, Türkiye'de de örneklerini vermeye başladı. Viaport, Türkiye’nin en büyük 3D yer boyamasına da, usta sanatçılarla birlikte imza attı.

Menderes Türel: Antalya en şanslı dönemini yaşıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya ve ilçelerine yapılacak arıtma tesisleri ile yakından ilgilendiğini ve kendisini aradığını söyledi, Türel "Antalya en şanslı dönemini yaşıyor" dedi

TSKB Gayrimenkul, Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2014’te “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” seçildi.Firma, uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti ediyor.

Türkiye vergide en avantajlı 9. ülke!

Vergi politikalarıyla ilgili veriler toplayarak araştırmalar yayınlayan Washington, DC merkezli düşünce kuruluşu Vergi Kuruluşu pazartesi günü Uluslararası Vergi Rekabeti Endeksi'ni yayınladı.Türkiye vergide en avantajlı 9. ülke.

Türkiye'nin en ucuz hafriyat bedeli Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye’nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor.

Türkiye'nin en büyük kadın yaşam merkezi açıldı!

Türkiye'nin en büyük kadın yaşam merkezi olan tesis iç tadilatı yapıldıktan sonra açılacak Kadın Sosyal Yaşam ve iş Geliştirme Merkezi, İzmit Cephanelik bölgesinde yer alıyor.

REIDIN: Türkiye'de en çok orta gelir grubu 2+1 ev alıyor!

Dünyanın ilk uluslararası gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN.com resmen açıkladı: Lüks konutların reklamları çok prim görse de Türkiye’de en çok orta gelir grubu 2+1 ev alıyor.

türkiyenin neresinde en az ev satılıyor Haberi

türkiyenin neresinde en az ev satılıyor


Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, yılın 11 ayında en fazla bağımsız bölüm satışı 258 bin 106 ile İstanbul'da yapılırken, Hakkari 89 satışla son sırada kaldı. Türkiye genelinde Ocak-Kasım döneminde 1 milyon 225 bin 331 konut ve iş yeri el değiştirdi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, en fazla satış 258 bin 106 bağımsız bölümle İstanbul'da yapıldı. İstanbul'un konut satışında en gözde ilçesi ise 32 bin 561 ile Esenyurt oldu. Küçükçekmece 13 bin 660, Pendik 12 bin 242, Maltepe 11 bin 704, Ümraniye 11 bin 232, Beylikdüzü 10 bin 895 konut ve iş yeri satışıyla Esenyurt'u takip etti.


Ev ve iş yeri satışında Ankara, İstanbul'un ardından ikinci sırada yer aldı. Ankara'da 11 ayda 145 bin 799...