18 / 05 / 2024

Turkmall Edge Capital

Turkmall Edge Capital

Merkezi Beyrut’ta bulunan uluslararası yatırım şirketi Edge Capital, önümüzdeki beş yıl içinde Türkiye’de gayrimenkul sektörüne 250 milyon dolarlık yatırım kararı aldı

DCI Capital İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DCI Capital İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'la 1 milyon 965 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kaan İşbaşaran tarafından kuruldu.

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güleryüz tarafından kuruldu.

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile He Lıu tarafından kuruldu.

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Chakik ve Fayçal Laliouı ortaklığında kuruldu.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Awad S. Akileh, Ümit Göktaş ve Yousef İbrahim Khalel Salem tarafından kuruldu. 

Capital Seyahat Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Seyahat Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugüm Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Bayatlı tarafından kuruldu. 

Tam Capital Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Capital Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Abed Alhaleem A.Dababseh tarafından kuruldu.

Sur Yapı Capital 500 listesinde 251'nci sırada!

Türkiye’de ilk defa ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen, en büyük 500 özel şirketin sıralandığı "Capital 500" listesinde Sur Yapı 251'nci sırada yerini aldı. 

Capital 500 listesindeki inşaat şirketleri!

Capital 500 listesi açıklanadı. Lige 70 yeni şirket katıldı. Capital500'e giren ilk 50 şirket yayınlandıİşte listedeki inşaat firmaları...

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sakr Rahal tarafından kuruldu. 

Capital Enerji Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Capital Enerji Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yakar tarafından kuruldu. 

Greenox ev sahipleri EDGE Yeşil Bina Sertifikalarını aldı!

Türkiye’nin İlk Dikey Ormanı Greenox'un ev sahipleri EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) yeşil bina sertifikalarını aldı.

Turkmall Edge Capital Haberi

Turkmall Edge Capital

Divan Otel’de düzenlenen basın toplantısına Turkmall Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ile birlikte katılan Edge Capital CEO’su Naji Boutros, hem gelişen ekonomisi hem de sahip olduğu jeopolitik gücü nedeniyle başta Körfez sermayesi olmak üzere tüm uluslararası yatırımcılar için Türkiye’nin öneminin arttığına dikkat çekti.  


Atalarının Antakyalı olduğunu ve Türkiye ile farklı bir sevgi bağı bulunduğunu söyleyen Naji Boutros, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Colony Capital’in yıllarca yönetim koltuğunda oturmuş. Sahip oldukları uluslararası tecrübeyi Türkiye’deki girişimci yeneteği ile birleştirip gayrimenkul sektöründe önemli projelere imza atacaklarını belirten Boutros, Turkmall ile yaptıkları ortaklıktan duydukları memnuniyetin altını çizdi. 


Turkmall’un proje geliştirme şirketi ‘Turkmall Real Estate’in yüzde 25 ortağı olan Edge Capital’in proje bazındaki ortaklık oranları ise projeye göre değişiklik gösteriyor....