02 / 05 / 2024

Türkmenbaşı Limanı ödül

Türkmenbaşı Limanı ödül

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

3. havalimanı akaryakıt ikmal limanı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, İstanbul Yeni Havalimanı Akaryakıt İkmal Limanı Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği Askı İlanı askıya çıktı..

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Türkerler Holding'e İstihdam Özel Ödülü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğinde, 2017 yılında toplam 11 bin 241 yeni istihdam yaratan Türkerler Holding İstihdam Özel Ödülü ile ödüllendirildi.

Türkmenbaşı Limanı ödül Haberi

Türkmenbaşı Limanı ödül

Doğu’dan Batı’ya uzanan enerji nakil hatlarıyla enerjide stratejik konuma sahip Türkmenistan, liman projesinin devreye girmesiyle lojistikte de iddialı hale geldi. Liman, Asya ve Avrupa arasındaki kargo teslimat süresi 45 günden 15 güne indirirken, ‘Modern İpek Yolu’nun Batı’ya açılan en hızlı kapısı oldu.

Hazar denizi etrafındaki en büyük liman olma özelliği taşıyan Uluslararası Türkmenbaşı Limanı aynı zamanda eksi 27 metre kod seviyesi ile ‘dünyanın en derinine kurulan liman’ olma özelliğini taşıyor. Uluslararası Türkmenbaşı Limanı, ENR “Best of Best” kategorisinde de dünyanın en iyi ilk üç projesinden biri seçilerek finale kaldı...

Modern İpek Yolu’nun en stratejik yatırımlarından biri olan Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat’a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı’na Amerika’dan dünyanın en prestijli ödülü geldi.

Ödül töreninde açıklamalar yapan Çalık...