16 / 06 / 2024

türkmenistan bedava ev memur

türkmenistan bedava ev memur

Türkmenistan'da 10 yıldır devlete ait konutlarda oturan memurlara evleri bedava verilecek. Türkmenistan'daki evlerin neredeyse yüzde 30'unun tapusu devlete ait...

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Polimeks'ten Türkmenistan'a havaalanı ve kompleks projesi!

Türkmenistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Asya Kapalı Salon Dövüş Sanatları Oyunları'na Türk müteahhitlik firması Polimeks adını yazdırdı. Türkiye’nin birinci inşaat şirketi olan Polimeks, hem Aşkabat Havaalanı hem de Olimpiyat kompleksine imza attı.

Türkmenistan-Afganistan-Tacikistan Demiryolu'nun ilk etabı açıldı!

Türkmenistan-Afganistan-Tacikistan Demiryolu Hattı'nın 88 kilometrelik ilk etabı İmamnazar Sınır Kapısı'nda Berdimuhamedov'un ev sahipliğinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Türkmenistan Aşkabat Uluslararası Havalimanı açıldı!

Türkmenistan Aşkabat Uluslararası Havalimanı, başkentte Berdimuhamedov'un ev sahipliğinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Polimeks'ten Türkmenistan'a dev spor kompleksi!

Aşkabat'ta Türk firması Polimeks'in inşaa ettiği dev Olimpiyat Parkı için Türkmenistan 5 milyar dolarlık yatırım yaptı. Olimpiyat için planlanan tesisler, 2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları'nın ev sahibi olacak.

Polimeks Türkmenistan'da dev spor kompleksi inşa ediyor!

2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları’na ev sahipliği yapacak Türkmenistan’da dev bir spor kompleksi yükseliyor. 5 milyar dolar bütçe ayrılan tesisleri, Türk şirketi Polimeks inşaa ediyor.

Yadigarlık Parkı Türkmenistan'ın tarihi anıtlarına ev sahipliği yapacak!

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks tarafından inşaatı gerçekleştirilen ve Türkmenistan tarihine iz bırakmış olayları simgeleyen, kültürel değerlerini ortaya koyan anıtların sergilendiği “Yadigarlık Parkı” açıldı.

Türkmenistan'da Türk İnşaat Fuarı düzenlenecek!

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat, Türk inşaat ve yapı ürünleri fuarına ev sahipliği yapacak. Türk İnşaat ve yapı ürünleri fuarı 19 ile 21 Haziran günleri arasında düzenlenecek.

Türkmenistan bedava arsa dağıtacak!

Türkmenistan bedava arsa dağıtacak. Türkmenistan hükümetinin 35 bin 671 hektar arsayı vatandaşlara bedava dağıtacağı açıklandı. Açıklamayı, Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov’ un video konferans ile gerçekleştirdi...

Türkmenistan'da Türk Fuarı kapılarını açtı!

TÜRKMENİSTAN'ın başkenti Aşkabat, 5.Türk İhraç Ürünler Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Türk fuarının resmi açılış töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkmenistan Devlet Başkan Yardımcısı Palvan Taganov tarafından gerçekleştirildi...

Bakan Zeybekci, Türkmenistan’da Türk Fuarı'nı açtı!

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat, 5.Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Bugün ziyaretçilerine kapılarını açan fuarın kurdelesini, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkmenistan Devlet Başkan Yardımcısı Palvan Taganov kesti...

Türkmenistan’da Türk Fuarı kapılarını açıyor!

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat, 5.Türk İhraç Ürünler Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Bugün ziyaretçilere kapısını açacak olan Türk fuarının resmi açılış töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımıyla gerçekleştirilecek...

Özbekler Türkiye'den ev alabilir mi?

Özbekistan vatandaşlarının Türkiye'den gayrimenkul edinme hakları var mı? Özbekler Türkiye'den ev alabilir mi? Özbekistanlılar Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi? İşte Bakanlar Kurulu tarafından açıklanan ülke listesi...

türkmenistan bedava ev memur Haberi

türkmenistan bedava ev memur

Türkmenistan'da Sovyetler döneminden kalan uygulama ile bu konutlarda memurlar düşük ücretlerle kalıyorlardı ancak satamıyorlardı. 15 yaşından büyük olan bu evleri, 10 yıldır yaşayanlara bedava dağıtılacak. Bu şartlara uymayan konutlar da yaşayanlarına yüzde 50 indirimle satılacak. 


Şok...