02 / 05 / 2024

türkmenistan\'da müteahhitlik

türkmenistan\'da müteahhitlik

Çağlayan, Türkmenistan'da müteahhitlik sektöründe 'aslan payının' Türk firmalarınca alındığını ifade ederek, bu ülkede üstlenilen projelerin tutarının 2.6 milyar dolar düzeyine yükseldiğini belirtti

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayrangöl tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Sevinç tarafından kuruldu.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Işık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Işık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydın tarafından kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Katar'daki müteahhitlik işleri 20 milyar dolara yaklaştı!

Türkiye'nin Katar'da hayata geçirdiği inşaat projeleri her geçen gün artıyor. Katar'da Türk müteahhitlik işlerinin yatırımı 20 milyar dolara yaklaştı. 

Müteahhitlik şartları değişti!

Müteahhit olmak için yönetmeliğe yeni şartlar eklendi. Türkiye'de müteahhitlik yapmak isteyenler için gerekli olan yeni şartlar, bugünkü 31263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

CS Özben İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS Özben İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Selim Özben tarafından kuruldu.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

türkmenistan\'da müteahhitlik Haberi

türkmenistan\'da müteahhitlik

Müteahhitlikte 'Türkmenistan Baharı' esiyor



Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türk müteahhitlik sektörünün bu yılın ilk 5 ayında yurtdışında 88 proje üstlendiğini, bu projelerin bedellerinin ise 6.33 milyar dolara ulaştığını söyledi. Çağlayan, Türkmenistan'da müteahhitlik sektöründe 'aslan payının' Türk firmalarınca alındığını ifade ederek, bu ülkede üstlenilen projelerin tutarının 2.6 milyar dolar düzeyine yükseldiğini belirtti. Yurtdışında gerçekleştirilen müteahhitlik projelerinin inşaat malzemeleri ihracatına ve istihdama katkı sağladığını anımsatan Çağlayan, Türk müteahhitlik sektörünün bugüne kadar 94 farklı ülkede üstlendiği 6 bin 535 projenin toplam değerinin 213.23 milyar dolara ulaştığını kaydetti. Çağlayan, 2011 yılında 19.5 milyar dolar tutarında 450'den fazla proje üstlenen Türk yurt dışı müteahhitlik sektörünün, 2012 yılının ilk 5 aylık döneminde 6.33 milyar dolar tutarında 88 proje üstlendiğini belirtti. 


Türkmenistan'da üstlenilen projelerin, yurtdışı müteahhitlik sektörü açısından...